Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Δες δες τον Ζάεφ κάτι θα μείνει !



Θ. Μαλκίδης 

Δες δες τον Ζάεφ  κάτι θα μείνει !

Από την ομιλία στην εκδήλωση για την Μακεδονία που οργάνωσε η πρωτοβουλία Ελληνισμού Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας στο Ντίσελντορφ. 

Είναι, μεταξύ των άλλων, εντυπωσιακή η προπαγάνδα τύπου Γκέμπελς που γίνεται, προκειμένου να πειστεί ο Ελληνικός λαός να αποδεχθεί την κλοπή και τον βιασμό της Ιστορίας του. Εν προκειμένω της Μακεδονίας. 

Θα σταθώ μόνο στα πορίσματα της ποσοτικής έρευνας που πραγματοποίησα- τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μέσω ανάλυσης κειμένων θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα- για την εμφάνιση της  θέσης των Σκοπίων μέσω του Ζάεφ, στην Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, αντλώντας υλικό από τα δελτία ειδήσεών της. 

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζάεφ, οι ειδήσεις για αυτόν, οι αναφορές του σε <Μακεδονία>, <Μακεδονικός>, <Μακεδονική>, <Μακεδονικό>, καθώς και προσωπική συνέντευξη (!)  από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι και σήμερα, σύνολο 206 ημέρες,  εμφανίστηκαν στην Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση στις 170 (!). 

 Πάνω δηλαδή από το 75 % των ειδήσεων είχε ως θέμα τον Ζάεφ και την πολιτική του , από τα πιο <σοβαρά> ζητήματα ( π.χ συμμετοχή σε ΝΑΤΟ, ΕΕ, σε συλλαλητήρια, εκδηλώσεις, ομιλίες κλπ) , μέχρι τα πιο <ανάλαφρα> ( ήρθε για διακοπές, κολύμπησε στην Χαλκιδική, το σπίτι στην Ελλάδα κλπ) .


Ας κρατήσει λοιπόν ο Ελληνικός λαός και αυτήν την πτυχή του ζητήματος που αφορά την Μακεδονία και την λεγόμενη <Συμφωνία> της 17ης Ιουνίου και ας αναλογιστεί το καθήκον του. 


Υ. Γ. Θα ήταν βεβαίως ρητορική η ερώτηση πόσες φορές στο ίδιο χρονικό διάστημα παρουσιάστηκε στην Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση η αντίθετη άποψη για την Μακεδονία, από αυτήν του Ζάεφ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου