Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΡΓΟ ΣΑΛΒΙΝΙ: ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ – ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΠΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΑ!

13/09/2018
Εικονίδιο

Το έργο του πατριώτη Σαλβίνι στην νέα Ιταλία, δεν είναι μόνον εθνικό (η προστασία της χώρας από την λαθρομετανάστευση), είναι και κοινωνικό!
Τα στοιχεία του Ιταλικού Ινστιτούτου Στατιστικής Istat, λοιπόν, δείχνουν ότι επί των ημερών του πατριώτη Σαλβίνι, η χώρα κατάφερε να επιστρέψει στα ποσοστά της ανεργίας που καταγράφονταν πριν το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης!
Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο τρίμηνο οι εργαζόμενοι αυξήθηκαν κατά 205.000 άτομα σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2017, επιστρέφοντας, ουσιαστικά, στα ποσοστά του 2008.

Πως τα κατάφερε ο Σαλβίνι, εκεί που οι προκάτοχοί του απέτυχαν; Σφραγίζοντας τα σύνορα της χώρας του και τερματίζοντας έτσι την λαθρομετανάστευση, δεν μπαίνουν πλέον στην Ιταλία φθηνά εργατικά χέρια από τις χώρες της Αφρικής (η χαρά των κάθε λογής καπιταλιστών!), κι έτσι βρίσκουν δουλειά οι Ιταλοί άνεργοι! Επιπροσθέτως, κι άλλοι λαθρομετανάστες που βρίσκονταν από πριν στην χώρα και είχαν καταλάβει θέσεις εργασίας, αισθάνονται πλέον πως είναι ανεπιθύμητοι και αναχωρούν για άλλους προορισμούς, απελευθερώνοντας συνάμα τις θέσεις εργασίας τους!
(ΥΓ): Κάπως έτσι θα λύσει το μέγα πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και των συνεπειών της (ανεργία, εγκληματικότητα, κ.τ.λ.) και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα!
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου