Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Μασονία και Εκπαίδευση

Διαβάζουμε στη σελίδα 15 του σχολικού Εγχειριδίου "Σύγχρονος κόσμος και Δημοκρατία" ότι η Δημοκρατία αναδύθηκε μέσα από το Πνεύμα του Διαφωτισμού  και τις διακηρύξεις για ελευθερία, ισότητα, αδελφοσύνη. 

1.Τις φράσεις αυτές τις διακήρυξε ο Σιωνιστής  Αδάμ Βαουσάουπτ στο λαό της Γαλλίας για  να ρίξει τη Μοναρχία και να πάρουν τον έλεγχο της Γαλλίας οι Ρότσιλντ

2. Τη διακήρυξη της ισότητας, ελευθερία, αδελφοσύνη ξαναείπε ο ιδρυτής του ΚΚΕ Ελλάδας Αβραάμ Μπεναρόγια, πριν την Μικρασιατική καταστροφή, για να απεργήσουν οι Κομμουνιστές μέσα στον πόλεμο και να μη στείλουν τα τρένα με τη βοήθεια στο Μέτωπο.




1 σχόλιο:

  1. I δ ο υ μια προτροπή - νουθεσία προς τους ανήκοντες σε τεκτονικές στοές : Αν αποφασίσετε να φύγετε από τον τεκτονισμό , μ η διστασετε . Οι όρκοι τους οποίους δώσατε όταν ενταχτηκατε σε στοές , δ ε σας δεσμεύουν δ ι ο τ ι είναι προϊον ε ξ α π α τ η σ η ς . Τα π ε π ρ α γ μ ε ν α σας στη σ α τ α ν ι κ η ομήγυρη δ ι α γ ρ α φ ο ν τ α ι δια π α ν τ ο ς ως εξής : Ο μ ο λ ο γ ε ι τ ε τη π ι σ τ η σας στον Χριστό ; Ζ η τ α τ ε την α φ ε σ η των αμαρτιών ; Σ Ω Ζ Ε Σ Τ Ε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή