Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΒΕΤΟ» ΟΡΜΠΑΝ

Οι στενάχωρες συγκρίσεις της ελληνικής ηγεσίας με τον Ούγγρο πρωθυπουργό για το Μεταναστευτικό
Από τον 
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*


Φανταστείτε έναν πρωθυπουργό ο οποίος θα διατάξει τις Ενοπλες Δυνάμεις μαζί με τα Σώματα Ασφαλείας να φυλάνε άγρυπνα τα σύνορα, να σαρώνουν τη χώρα και να συλλαμβάνουν και να παραπέμπουν στη Δικαιοσύνη, ως οφείλουν, όποιον μπαίνει παράνομα στην Πατρίδα μας και μετά την έκτιση της ποινής να απελαύνονται, ενώ οι αληθινοί πρόσφυγες να παραμένουν σε κλειστές δομές μέχρι την εξέταση της αίτησής τους.


Φανταστείτε έναν πρωθυπουργό, ένα κυβερνών κόμμα στην Ελλάδα, που θα διαλύσει όλα τα δίκτυα του Σόρος, θα ελέγξει αναδρομικά σε βάθος δεκαετίας τα οικονομικά όλων των ΜΚΟ, που θα νομοθετήσει ως έγκλημα οποιαδήποτε συνδρομή και διευκόλυνση σε λαθρομετανάστες, όπου κάθε βοήθεια σε ενδεχόμενους πρόσφυγες θα δίνεται μόνο μέσα σε κλειστές δομές από το κράτος, διά των Ενόπλων Δυνάμεων και του ΕΣΥ, με απαγόρευση της δράσης όλων των αλλοδαπών και διάλυση των ημεδαπών ΜΚΟ, πλην ελαχίστων, αυστηρά ελεγχόμενων, που θα μπορούν μόνον κατόπιν αδείας του διοικητή κάθε κλειστού κέντρου να παρέχουν μόνον υπηρεσίες υγείας.

Φανταστείτε έναν πρωθυπουργό που δεν θα είναι υπάλληλος των χρυσοκάνθαρων των Βρυξελλών, ο οποίος θα κλείσει το πρόγραμμα Estia με τα προπληρωμένα ενοίκια για έναν χρόνο σε λαθραίους, θα κόψει τα παχυλά επιδόματα διαβίωσης των παρανόμως εισελθόντων, 400 ευρώ τον μήνα οι ενήλικες, 250 τα παιδιά τους.
Φανταστείτε έναν πρωθυπουργό που θα τελειώσει με το ξίφος του Νόμου και της Τάξης την πολιτική του «καλωσορίσματος» και του επιδοτούμενου ισλαμικού εποικισμού στην Ελλάδα και θα ενθαρρύνει τις γεννήσεις Ελληνόπουλων με κάλυψη από τα ταμεία των εξωσωματικών, που σήμερα καλύπτουν μόνον τις εκτρώσεις αλλά όχι τις εξωσωματικές, καλύπτουν τον θάνατο αλλά όχι τη ζωή. Εναν πρωθυπουργό που θα βοηθήσει τις μανάδες, ιδίως των μονογονεϊκών οικογενειών, με πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ολοήμερα σχολεία, με διαρκή ενημέρωση και προπαγάνδα στα σχολεία για τη μητρότητα και τη δημιουργία οικογένειας, με φοροαπαλλαγές και μια μικρή εθνική σύνταξη για Ελληνίδες μητέρες που κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά, άρα θα νικούν τον Μολώχ της υπογεννητικότητας, μπροστά στις οποίες θα γονατίζει όλο το κράτος, που θα έχει κύριο μέλημά του και φροντίδα, παντού και στα πάντα, την Ελληνίδα Μάνα και τα παιδιά της, κύτταρο και μέλλον του Εθνους. Για να μη γίνουμε Χετταίοι.

Φανταστείτε έναν Ελληνα πρωθυπουργό που θα πάει στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο ή στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, όταν οι υπάλληλοι του Σόρος, ευρωβουλευτές, Κομισιόν και κυβερνήσεις θα μας πιέσουν να υποταχτούμε στον επιδοτούμενο εποικισμό, στην άλωση της Πατρίδας μας και στον αργό θάνατο του Eθνους μας, και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι θα πει: «Δεν δέχομαι εκβιασμούς από δυνάμεις που υπερασπίζονται τους μετανάστες εις βάρος του ελληνικού λαού, η Ελλάδα δεν θα υποκύψει στον εκβιασμό, όποια και αν είναι η απόφασή σας. Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα σύνορά της, θα σταματήσει την παράνομη μετανάστευση και θα υπεραμυνθεί των δικαιωμάτων της».

Αυτός ο πρωθυπουργός δεν είναι ο Τσίπρας, ούτε το νεοφιλελεύθερο δουλοπρεπές στην Ε.Ε. κακέκτυπό του, ο Μητσοτάκης. Κι όσα σας περιέγραψα παραπάνω είναι με απλά λόγια μέρος του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ και της στάσης μας απέναντι στους εταίρους μας.
Τσίπρας και Μητσοτάκης συμφωνούν μέχρι κεραίας στο «μπάτε, σκύλοι, αλέστε», στην πολιτική του καλωσορίσματος, του επιδοτούμενου εποικισμού, που λειτουργεί ως κράχτης για νέες στρατιές μουσουλμάνων από την Αφρική και την Ασία, τους οποίους δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αφομοιώσει η χώρα μας.

Τα παραπάνω ειπώθηκαν όντως από πρωθυπουργό, όχι όμως από τον δικό μας, που ευθυγραμμίζεται με τους υπαλλήλους του Σόρος. Ειπώθηκαν από τον Βίκτορ Ορμπαν. Οπου έγραψα Ελλάδα, βάλτε Ουγγαρία.
Η ευρωβουλευτής των Πρασίνων Γιούντιθ Σαρτζεντίνι είχε επιφορτιστεί με τη σύνταξη μιας έκθεσης αναφορικά με την κατάσταση στην Ουγγαρία, για δήθεν έλλειμμα δημοκρατίας, γιατί κλείνει το πανεπιστήμιο του Σόρος και τα δίκτυά του και τους εκδιώκει, γιατί συντρίβει τις ΜΚΟ και δεν δέχεται λαθρομετανάστες και στρατιές μουσουλμάνων προσφύγων, διαφυλάσσοντας την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας του. Και τους απάντησε τα παραπάνω.
Σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε υπέρ της έκθεσης Σαρτζεντίνι. Εγραψε συγκεκριμένα: «Η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει υπέρ της έκθεσης Σαρτζεντίνι, καλώντας το Συμβούλιο να προχωρήσει σύμφωνα με το άρθρο 7 κατά της Ουγγαρίας. Δεν μπορούμε και δεν θα συμβιβαστούμε σε θέματα που σχετίζονται με τις βασικές μας δημοκρατικές αξίες και αρχές». Από πότε ο Σόρος, η δράση σκοτεινών ΜΚΟ και ο επιδοτούμενος ισλαμικός εποικισμός της Ευρώπης έχουν σχέση με τη δημοκρατία και τις ευρωπαϊκές αξίες. Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν εννοεί την Ελλάδα, τη Ρώμη και τον Χριστιανισμό, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός και στα οποία πρέπει να επιστρέψει.

Οι φήμες, πάντως, πως μαζί με άλλους φιλελέδες και αριστερούς τινάζει τα χαλιά της Μέρκελ και κουνάει την ουρά του στον Σόρος, είναι απλώς κακοήθειες.
Η λύση, αδέλφια, δεν είναι να μπαίνουν όσοι τους γουστάρει παράνομα και μετά να τους μοιραζόμαστε όλοι με το ζόρι. Η λύση είναι να φυλάσσονται όλα τα ευρωπαϊκά σύνορα, να μην μπαίνει κανείς και να φύγουν όσοι ήρθαν παράνομα. Ελλάδα οχυρό, Ευρώπη κάστρο...
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου