Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ 1944! (ΦΩΤΟ)

tο κάλεσμα απευθύνει μέσω Facebook η Πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας ενάντια στις «εθνικιστικές καταλήψεις για τη Μακεδονία»
Κάλεσμα σε συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια απευθύνει η «Πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων & Μαθητών Αθήνας» ενάντια στις «εθνικιστικές καταλήψεις για τη Μακεδονία».
Σε κείμενο – εκδήλωση που ανάρτησε η Πρωτοβουλία στο Facebook αναφέρει ότι «την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου διάφορες ακροδεξιές, φασιστικές ομάδες προσπαθούν να υποκινήσουν μαθητικές εθνικιστικές καταλήψεις σε σχολεία της χώρας. Η πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας καλεί όλους τους αγωνιστές μαθητές να μπουν μπροστά και να μην επιτρέψουν στους φασιστές να βρουν χώρο έκφρασης στα σχολεία μας».
«Συντονίζουμε πολύμορφες δράσεις, κρεμάμε αντιφασιστικά πανό και κάνουμε εκδηλώσεις στα σχολεία μας για να μην χαρίσουμε ούτε μια μέρα εθνικιστικής φιέστας στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και τους υποστηρικτές του μίσους και του ρατσισμού», προσθέτει.
Η Πρωτοβουλία, τέλος, καλεί όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν «για να δώσουμε την πραγματική μάχη για ένα σχολείο στο ύψος των αναγκών μας» και για να μην αφήσουμε «τις παρακρατικές αυτές ομάδες να μας αποπροσανατολίσουν».


makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου