Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Μέλη της ΚΝΕ στον Πύργο, προσπάθησαν να σταματήσουν τις καταλήψεις των μαθητών για την Μακεδονία

Υπό κατάληψη βρίσκονται σήμερα τα περισσότερα Γυμνάσια και Λύκεια του Πύργου αφού οι Μαθητές διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Μάλιστα όπως εχουν ανακοινώσει οι Μαθητές στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και πορεία προς την Πλατεία Ιατρίδη.

Εν τω μεταξύ ένταση σημειώθηκε πριν λίγο στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου μεταξύ μαθητών και 4-5 ατόμων τα οποία μοίραζαν φυλλάδια προτρέποντας τα παιδιά να σταματήσουν την κινητοποίηση. Οι μαθητές απώθησαν τους εξωσχολικούς, ενώ στο σημείο έφθασε και δύναμη της Αστυνομίας.
Οπως μας ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου γονεών και κηδεμόνων : «εμφανίστηκαν αρχικά 3 άτομα απο την ΚΝΕ τα οποία στη συνέχεια εγιναν 6 και μοίραζαν φυλλάδια τα οποία φυλλάδια είχαν αποσπάσματα από το FB στελεχών – μελών της Χρυσής Αυγής και κατηγορούσαν τους Μαθητές οτι ειναι μέλη της Χρυσής Αυγής.
Οι γονείς αντέδρασαν και κάλεσαν τα μελη της ΚΝΕ να αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου. Υπήρξε ένταση και οι ίδιοι οι μαθητές απωθησαν τα άτομα αυτά.»
Στο 2ο λύκειο Πύργου μέλης της ΚΝΕ εγραψαν συνθήματα στην είσοδο του Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου