Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Κατέστρεψαν ό,τι παρέλαβαν από τον Σαμαρά


Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού
Συκοφάντες, Μισάνθρωποι, Τσιπροκαμένοι, ο Σαμαράς σας παρέδωσε χώρα και τη ρίξατε σε πηγάδι.
Τσίπρα και λοιποί αγενείς καταστροφείς της χώρας μας, για να μιλήσετε εσείς για τον Σαμαρά πρέπει να κάνετε κάθε μέρα φορμάτ στον εγκέφαλο.
Ένας αγράμματος, απαίδευτος, συκοφάντης, αυταρχικός της οικογενειακής μενταλιτέ, του «αποφασίζομεν και διατάζομεν» πρέπει να κρύβεται, αν λειτουργεί κανονικά ο εγκέφαλός του.
Κάποιος που αυταρχικά χαρίζει τη χώρα μας και αγνοεί τον λαό, ένας άνθρωπος που έχει πολλούς φόβους και φοβίες και έχει υποσχεθεί να εξυπηρετήσει αλλότρια συμφέροντα (κατά τη συντρόφισσά του Ζωή) πρέπει να εξαφανιστεί απτήν Ελλάδα.

Ένας τύπος που βγήκε (παράνομα) με ψέματα, χωρίς αγωγή και παιδεία, δεν μπορεί να μιλήσει για άτομο που έχει προσφέρει πρώτα η οικογένεια του πολλά στη χώρα, που έχει κάνει λαμπρές σπουδές, που έχει παιδεία και αγωγή και θα μπορούσε να κάνει καριέρα έξω ,αλλά ήρθε από φιλοπατρία αποδεδειγμένη και οικογενειακή. Για να το καταλάβει αυτό κάποιος πρέπει να είναι σε ισορροπία τα ημισφαίρια του εγκέφαλου του.
Ένας τύπος που έλεγε εντελώς τα αντίθετα για να πάρει την εξουσία ΑΝ ο εγκέφαλος του λειτουργεί κανονικά, θα έπρεπε να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη.
Ένας άνθρωπος που όταν πήρε την εξουσία, η σύζυγος του έκλεψε θέσεις χωρίς προσόντα ,από κανονικούς επιστήμονες, θα έπρεπε να λέει κάθε μέρα συγγνώμη και στον Σαμαρά και σε όλον τον λαό.
Ένας άνθρωπος που επί ημερών του θάψαμε λόγω ανυπαρξίας κράτους τόσους νεκρούς, θα έπρεπε να μη μπορεί ούτε να κοιμηθεί από τύψεις.
Ένας άνθρωπος που παρακαλάει να τον ψηφίζουν στο κόμμα του με κλαψουρίσματα, δεν μπορεί να κρίνει έναν Πολιτισμένο ψυχικά και κοινωνικά Αρχηγό ,που τον ψήφισε 800 χιλ. κόσμος χωρίς να είναι από πολιτική οικογένεια
Ο Σαμαράς είχε να παλέψει με τις συκοφαντίες σας που ήταν γεμάτες ψυχοπάθεια, μίσος, και εμπάθειαγια να τον ρίξετε και να πέσετε σαν λιμασμένα κοράκια πάνω στο πτώμα.
Λίγα απ αυτά που έκανε και τα καταστρέψατε, χωρίς πολλούς αριθμούς, για τον πολύ κόσμο
Μείωσε τον ΦΠΑ από 24 σε 13% και εσείς τον αυξήσατε σε 24% Ντροπή σας ψεύτες!
Δεν υπέγραψε ποτέ μνημόνιο.
Έκλεισε την ΕΡΤ για να νοικοκυρέψει το κράτος παρά το πολιτικό κόστος , ενώ θα μπορούσε να βάλει άλλους 10.000 και να τους πληρώνουμε εμείς
Μείωσε το χρέος
Έβαλε εξετάσεις στα πειραματικά σχολεία, εσείς θέλετε τα παιδιά ηλίθια για να τους δίνετε κάνναβη και διορισμούς (εκτός απτά δικά σας που τα πηγαίνετε στα ακριβά ιδιωτικά)
Ο Σαμαράς έβαλε τον φράχτη για να μη περνά κάθε καρυδιάς καρύδι, να τον ψηφίζουν αυτοί ως πολιτογραφημένοι Έλληνες και εμείς να τους πληρώνουμε, όπως ανήθικα πράττετε εσείς.
Επί Σαμαρά μπορούσες να κυκλοφορήσεις άνετα στα Εξάρχεια βράδυ. Η χώρα είχε ασφάλεια, δεν άφηνε τους εγκληματίες έξω να τον ψηφίσουν και να μας σκοτώνουν ακόμα και μέσα στα σπίτια μας.
Οι συντάξεις επί Σαμαρά ήταν μεγαλύτερες από τώρα που λέτε ότι δεν θα περικοπούν. Ντροπή σας, χαρίσατε τη Μακεδονία για προσωρινή μη περικοπή των συντάξεων.
Το κοινό σας είναι μόνο οι διορισμένοι σας και το πνευματικό περιθώριο και αυτό θέλετε να αυξάνετε.
Ο Σαμαράς άφησε καριέρα για τη πατρίδα, δεν άκουσε αυτούς που έλεγαν σε 10 χρόνια θα έχει ξεχαστεί, δεν παρέδωσε όνομα, ενώ θα μπορούσε να μεσιτεύει για να κερδίσει και να το παραδώσει.
Είναι πολύ λογικό να πληρώσετε τις αδικίες σας. Δε θα σας αφήσει να μας σκεπάσατε μέσα στο πηγάδι που μας ρίξατε. Θα βγούμε. Είστε ολίγιστοι ηθικά, πνευματικά συνειδησιακά
Έχετε σπείρει δυσαρμονία , μίσος , συκοφαντία, δεν μπορεί να θερίσετε αμοιβές. Είναι νομοτελειακό, συμπαντικό, δε γίνεται διαφορετικά, πρέπει αν πληρώσετε. Πρέπει μάλιστα να το επιδιώξετε, για να εξιλεωθείτε. Δεν σας το είπε ο Ιερώνυμος ότι έτσι γίνεται, η σας εξομολόγησε και τα ξεχάσατε, τώρα που είστε επιστήθιοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου