Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ξέφραγο αμπέλι η χώρα: Αλβανοί και Αφγανοί έκαψαν χθες την Αθήνα

Επικίνδυνα όλα όσα απορρέουν από τα χθεσινά γεγονότα. Η ταυτότητα αυτών που έκαναν τα επεισόδια, δημιουργούν προβληματισμό για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.
Ειδικότερα, από τους 15 ημεδαπούς, οι 14 είναι άνδρες, ηλικίας 17-38 ετών, ενώ η γυναίκα 25 ετών.
Επίσης, από τους 4 αλλοδαπούς που συνελήφθησαν, οι δύο είναι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 17 ετών.

Ειδικότερα, ο 13χρονος είναι Παλαιστίνιος και ο 17χρονος Ρουμάνος, ενώ οι άλλοι δύο, 30 ετών, από την Αλβανία και το Αφγανιστάν, αντίστοιχα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ
Ένα άνδρας που στο παρελθόν έχει προσαχθεί για ενέργειες του Ρουβίκωνα περιλαμβάνεται στους 19 συλληφθέντες από το Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια μετά τα επεισόδια που ακολούθησαν την πορεία για την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Στην είδηση της σύλληψης ενός μέλους του Ρουβίκωνα, το ηγετικό στέλεχος της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζίδης, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία υποστήριξε ότι ο 28χρονος εδάρη από άνδρες των ΜΑΤ με τα γκλοπ ανάποδα. «Μήνυμα ελήφθη» κλείνει την ανάρτησή του.
ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ – ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Η στιγμή που άρχισε η ένταση στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος του κτηρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχει αποτυπωθεί στις εικόνες ενός βίντεο.
Η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με ομάδα διαδηλωτών να βρίσκεται στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Ξαφνικά, κι ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή το κλίμα είναι ήρεμο, ακούγεται ο ήχος από τη χρήση χημικών αλλά και από τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Στις εικόνες που ακολουθούν η ατμόσφαιρα μοιάζει αποπνικτική, ενώ κάποιοι έχουν πέσει στο οδόστρωμα τραυματισμένοι
Δείτε το βίντεο απο το cnn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου