Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΟΛΜΕΔΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


«Λυτοί και δεμένοι» έχουν πέσει απάνω στις καταλήψεις των μαθητών δεκάδων σχολείων της Βόρειας Ελλάδας –και όχι μόνον!- για την Μακεδονία μας. Καταλήψεις που γκρεμίζουν την χρόνια (από το… σωτήριον έτος 1974) ιδεολογική κυριαρχία των μαρξιστών, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης!
Έτσι, το μαρξιστικό καθηγηταριό των Ολμέδων, αφού δεν μπόρεσε να προλάβει και να ελέγξει το φαινόμενο, καλεί σε επιχείρηση καταστολής το κόκκινο παρακράτος!


Ιδού η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κουκουέδες ινστρούχτορες της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης:
«Συσκέψεις συλλόγων διδασκόντων, οργάνωση συζητήσεων με γονείς και μαθητικές κοινότητες, προβολές ταινιών, αφιερώματα, παρεμβάσεις στα μαθήματα κλπ.  για να αποκαλύψουμε τον φασιστικό και εθνικιστικό σχεδιασμό και τους κινδύνους που φέρνει. Να αναδειχτεί η ανάγκη για πραγματικούς αγώνες για τα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα της νέας γενιάς, με το «νέο λύκειο» που είναι προ των πυλών και την αντιεκπαιδευτική πολιτική γενικότερα.
Να προχωρήσουμε σε εκδηλώσεις του εκπαιδευτικού κινήματος προς την κοινωνία, καλώντας τους φοιτητικού συλλόγους, τα εργατικά σωματεία και τους φορείς του μαζικού κινήματος σε συγκεντρώσεις και άλλες πρωτοβουλίες με χαρακτήρα αντιφασιστικό, αντιεθνικιστικό, αντιπολεμικό αντιρατσιστικό…».
Μακάρι να το τολμήσουν τα κόκκινα σκυλιά του αμερικανόδουλου ψευδοκράτους! Δε φαντάζονται τι εκπλήξεις τους περιμένουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου