Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Η απάντηση της ΔΑΚΕ Ε' ΕΛΜΕ Θεσ/ίκης στο alfavita: Πανικός στο στρατόπεδο του Σύριζα

 

«Πανικός στο στρατόπεδο του Σύριζα»
Μέσα σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο, ο Σύριζα επαλήθευσε με τον πιο χυδαίο τρόπο τα γραφόμενα της ΔΑΚΕ Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για τη σπασμωδική και δίχως ίχνος ψυχραιμίας αντίδρασή του, γιατί για πρώτη φορά δε μπορεί να υποκινήσει και να ελέγξει το κύμα των μαθητικών καταλήψεων. Ο κύριος Λεωνίδας Βουρλιώτης σε σχετικό του άρθρο στο “alfavita” αναφέρει χαρακτηριστικά τ’ ακόλουθα(παραθέτουμε ακριβώς):
 
Όπως θα δείτε και παρακάτω  η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης που δημοσίευσε από το πρωί το alfavita.gr, κλείνει με τα λόγια του νεοναζιστή βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά ο οποίος στις 28 Νοεμβρίου του 2018 είχε γράψει μέσω του twitter τα παρακάτω:

 

Είναι ξεκάθαρο ότι η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ε΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης πόνεσε τους Συριζαίους, γιατί τους ξεμπρόστιασε. Ο κύριος Βουρλιώτης ή ψεύδεται ή απλά είναι τεχνολογικά αναλφάβητος. Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ κλείνει με μία φράση αλιευμένη από το διαδίκτυο από το tweetτου χρήστη @ariscfuστις 27 Νοεμβρίου 2018 στις 11:19, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην εικόνα που παραθέτουμε:
 

 
Το tweetτου χρυσαυγίτη βουλευτή Χρήστου Παππά έγινε στις 28 Νοεμβρίου στη 01:28 π.μ., όταν η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ε’ ΕΛΜΕ είχε, ήδη, σταλεί στα σχολεία της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης αλλά και στο “alfavita”(27 Νοεμβρίου 11:39μ.μ.) . Είναι προφανές ότι η ΔΑΚΕ είδε το tweetτου χρήστη @ariscfu, το θεώρησε εύστοχο και το συμπεριέλαβε στο κείμενο της ανακοίνωσής της. Την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 28 Νοεμβρίου το ίδιο έπραξε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής. Κι αναρωτιόμαστε, τόσο πολύ έχετε στερέψει από δημιουργική φαντασία, ή όπως αρέσκεστε να λέτε εκεί στο Σύριζα «δημιουργική ασάφεια», που φτάσατε στο σημείο να μας κατηγορείτε ότι αντιγράφουμε τα λόγια του χρυσαυγίτη βουλευτή, ή μήπως εν τέλει έχετε πανικοβληθεί;
Μάλιστα, η κυρία Ράνια Σβίγκου έφτασε στο σημείο, να καλεί τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, να διαγράψει τα στελέχη της ΔΑΚΕ Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, γιατί δήθεν ταυτίζονται με τη χρυσή αυγή. Καλό θα ήταν, ν’ ασχοληθεί με τα στελέχη του Σύριζα και των ΣΥΝΕΚ, διοργανώνοντας ένα σεμινάριο δεοντολογίας ή μύησης στον «μαγικό κόσμο της τεχνολογίας». Κλείνουμε χιουμοριστικά, τονίζοντας ότι αν καταφέραμε να «εμπνεύσουμε» τον Χρήστο Παππά, τότε μάλλον είμαστε πολυεργαλείο δημοκρατίας. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κύριος Βουρλιώτης σπαταλάει τον πολύτιμο χρόνο του, για να παρακολουθεί τις αναρτήσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή. Αιδώς, κύριοι!
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28-11-2018
 
ΔΣ ΔΑΚΕ Ε΄ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου