Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Προβολή της ταινίας «Η Πολιορκία» στη Μυτιλήνη από τον Σύλλογο «Κιβωτό του Γένους»




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κιβωτός του Γένους» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρουσιάζει  για πρώτη φορά στη Μυτιλήνη, και για 6 μοναδικές προβολές, την κινηματογραφική ταινία «Η Πολιορκία» του Βασίλη Τσικάρα.
Η «Πολιορκία», βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και δη στη μάχη της Μονής Δοβρά στη Βέροια, το Μάρτιο του 1822. Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται. Δύο αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού στο οχυρό Ρούπελ, το Μάρτιο του 1941, έχουν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες προκλήσεις λίγες μέρες πριν την επίθεση των Γερμανών.

Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες του Cine Αρίων στη Μυτιλήνη από Παρασκευή 22 έως και Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 9:30 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο (23 & 24 Φεβρουαρίου) θα υπάρξει και δεύτερη απογευματινή προβολή στις 7:15. Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Κιβωτό του Γένους» ευχαριστεί θερμά τόσο  τους χορηγούς του για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προβολή αυτής της κινηματογραφικής  ταινίας,  όσο και όλους τους συντελεστές της όμορφης αυτής  παραγωγής, για την εμπιστοσύνη τους και για την ευκαιρία που δίνουν σε όλους του κατοίκους του νησιού μας να απολαύσουν αυτό το αξιόλογο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου