Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Να μεταφερθεί η πρωτεύουσα της Ελλάδος μας στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!


Οι Σκοπιανοί και οι εγχώριοι Γραικύλοι μαζί με μία χούφτα μειοδότες, κατευθυνόμενοι από τους αόρατους κυβερνήτες της Νέας Τάξης χαρακτήρισαν το γνωστό κρατίδιο των Σκοπίων ως «Βόρεια Μακεδονία» και τους κατοίκους του «Μακεδόνες», γράφοντας στα παλαιά υποδήματά τους την Ιστορία και τα δίκαια του έντιμου Ελληνικού Λαού!
Το «Μακεδονικό» ζήτημα, όπως επαίσχυντα το διαμόρφωσαν οι ανάξιες πολιτικές ηγεσίες μας τα τελευταία εβδομήντα περίπου χρόνια κατέληξε στην τραγική “συμφωνία” των Πρεσπών…

Οπότε, αγνοώντας την παρούσα Κυβέρνηση (τύπου κουρελούς) απευθυνόμαστε πλέον στην όποια νέα κυβέρνηση που πρόκειται σύντομα να αναλάβει τα ηνία της πολύπαθης Χώρας μας. Απαιτούμε να αρθεί στο ύψος της αποστολής της. Να καταγγείλει την “συμφωνία” των Πρεσπών, όπως άλλωστε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε υποσχεθεί. Να καταργήσει τους όποιους σχετικούς νόμους και παράλληλα να προβεί στη μία και ξεκάθαρη, ειλικρινή και έντιμη λύση, δηλαδή να μεταφέρει ΑΜΕΣΑ την πρωτεύουσά μας στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
Τότε, ΠΑΡΑΥΤΑ και χωρίς ν’ ανοίξει μύτη λύνεται το (δήθεν) πρόβλημα με το γειτονικό κρατίδιο.
Μιχαήλ Ζώρζος
Δάσκαλος Γενικής και Ειδικής Αγωγής
Δημήτριος Ρούσσος
Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου