Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Με τους Γερμανούς αγρότες

                                                             Νεολαία Εθνικού Μετώπου



«Blut und Boden», που θα πει αίμα και χώμα το οποίο αίμα υποδηλώνει την νομιμότητα του χώματος και εκεί έρχεται ο κοινωνιολογικός όρος «Sein und Werden» που σημαίνει το Είναι και το Γίγνεσθαι. Χωρίς αγροτιά δεν υπάρχει αυτάρκεια και εθνική ανεξαρτησία, οι αγρότες διαχρονικά στην ιστορία αποτελούν το μακροβιότερο συντεχνιακό κομμάτι, ανεξαρτήτου οικονομικού συστήματος, αλλά και το πιο αυτάρκες. Οι Γερμανοί αγρότες έχοντας συνειδητοποιήσει τα παραπάνω αντιστέκονται στην μετακαπιταλιστικη δυστοπία η οποία με όρους αφανισμού εισάγει τις Big Pharma ως εναλλακτική.


Μία χώρα όπως η Γερμανία, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε φτιάξει το όνομα του κακού πιστωτή της ΕΕ αυτή την στιγμή πιέζει τους αγρότες οικονομικά και κοινωνικά σπρώχνοντας τους στον γκρεμό. Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ δεν κοιτάει σύνορα, αφού μηδένισε τον ευρωπαϊκό νότο τώρα ήρθε η σειρά της Δυτικής και οσονούπω Βόρειας Ευρώπης. Οι Ευρωπαίοι αγρότες από την ύπαιθρο της Βαυαρίας μέχρι και τα χωράφια της Θεσσαλίας πρέπει να έχουν κοινό στόχο απέναντι στην διεθνή τοκογλυφία, οι αγρότες του Βόλου ήδη ακολουθούν το παράδειγμα των Γερμανών συναδέλφων τους, καθώς  πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αγροτών και οι συντεχνίες των Ελλήνων καλλιεργητών ετοιμάζουν κινητοποιήσεις.
 
Αν δεχθούμε την θεωρία του Domino οι αγρότες εγείρουν έναν πανευρωπαϊκό ξεσηκωμό ο οποίος θα θέσει ζητήματα εθνικής αυτάρκειας απέναντι στην ατζέντα DAWOS. Το 2030 ας είναι το στοίχημα για τα επόμενα πέντε χρόνια, στο να παραμείνουμε εθνικά ανεξάρτητοι, ομοιογενείς και κοινωνικά αρτιμελείς οι ευρωπαϊκοί λαοί.
Με τους Γερμανούς αγρότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου