Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Η μητρότητα προστατεύει από κάθε ανωμαλία - Αντίο στη μάνα!

Γράφει ο Μπουγάς Τρύφων,

Μέλος ΕΣ Εθνικού Μετώπου,



Η πρεμούρα της νεοφιλελέ κυβέρνησης να περάσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έχει φέρει στα κάγκελα την ελληνική κοινωνία. Η τραγική ειρωνεία: Ποτέ άλλοτε στα τόσα χρόνια, δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση και δεν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ σε τέτοια έκταση, κάποιο θέμα, όσο αυτό. Η αντίδραση που φέρνει τεράστια. Σε τέτοιο βαθμό που καθ' ομολογία των ίδιων των καναλιών, έχει βάλει στο στόχαστρο, την ίδια την κοινότητα των ομόφυλων όπως λέγεται τώρα, ομοφυλόφιλων όπως τους ξέραμε κανονικά. Για ποιον λόγο; Μα φυσικά γιατί μια κυβέρνηση ολόκληρη, αντί να ασχολείται με τον πληθωρισμό, την αισχροκέρδεια, την εγκληματικότητα, τα θέματα της ασφάλειας και την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η ΕΛΑΣ, όπως και τα κρίσιμα εθνικά θέματα και πάνω από όλα με την υπογεννητικότητα μιας χώρας που σβήνει χρόνο με το χρόνο ως έθνος, έχει πέσει με τα μούτρα σε ένα θέμα πρόκληση μιας μειοψηφίας. Ενός πολύ μικρού κομματιού του πληθυσμού που έτσι κι αλλιώς προκαλεί τους πάντες γιατί θέλουν με το ζόρι αυτοί και όσοι τους πατροναρουν, να μας περάσουν τον δικό τους σεξουαλικό προσανατολισμό για κανονικότητα.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Πρώτα από όλα, το πρόβλημα είναι μόνον του κυβερνώντος κόμματος; Σε πρώτη φάση οι βουλευτές και οι υπουργοί της ΝΔ κατανόησαν πως κάπου εδώ το παπατζηλικι τελείωσε. Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό και λίγους για πολύ καιρό, αλλά όχι όλους για πάντα. Από τις ψήφους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την Εκκλησία ή με τις παραδόσεις, δεν θα πρέπει να περιμένουν τίποτα πλέον οι βουλευτές και οι υπουργοί εκείνοι, ειδικά από την Περιφέρεια, που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο έκτρωμα του Μητσοτάκη. Αυτό πιθανότατα να είναι και το τέλος που αξίζει σε ένα τέτοιο ερμαφρόδιτο κόμμα που σύντομα δεν αποκλείεται να διασπαστεί. Όμως είναι το μόνο κόμμα που έχει πρόβλημα; Οι κακές γλώσσες λένε πως ακόμα και βουλευτές του προοδευτικού ΠΑΣΟΚ έχουν ακούσει ανάλογες απειλές από ψηφοφόρους τους. Αλλά στη ΝΔ, αυτό το νομοσχέδιο έχει φέρει τον έναν βουλευτή Περιφέρειας να φοβάται τον άλλο στο ίδιο κόμμα. Οι διάλογοι που έχουν λάβει χώρα είναι απολαυστικοί και τα συστημικά ΜΜΕ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους βγάλουν στη σέντρα.

Αλήθεια σέβεται αυτό το νομοσχέδιο τη γυναίκα; Δεν προωθεί την εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος μέσω της παρένθετης μητρότητας; Έχει σημασία αν η πράξη αυτή θα συμβεί στην Ελλάδα ή το εξωτερικό; Το ότι φεύγει ο όρος γονέας ένα και δύο, μέσω του νομοσχεδίου στα χαρτιά, δεν αλλάζει την μοιραία μη ομαλή κατάσταση μιας τέτοιας μορφής οικογένειας που προωθούν οι νεοταξιτες της κυβερνητικής παράταξης. Η μητέρα μας είναι ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει και την τιμάμε πάντα. Η μάνα μας προστάτευε από κάθε ανώμαλο. Τώρα έρχεται αυτή η κυβέρνηση, να ανατρέψει και να ευτελίσει τον ρόλο της μητρότητας.

Αποτελεί ύβρη το γεγονός πως την ώρα που βγήκαν τα στοιχεία για την υπογεννητικότητα με μόλις 73.000 γεννήσεις τον προηγούμενο χρόνο, στο επίκεντρο βρίσκεται το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη πως προτεραιότητα είναι η μείωση του πληθυσμού και η σμίκρυνση του έθνους κάτι που επιβεβαιώνει η κυβέρνηση των νεοφιλελδων σε κάθε ευκαιρία. Μόνο που αυτό το νομοσχέδιο αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο.

Όσο για τον θρησκευτικό ηγέτη της Εκκλησίας μας. Τα μυστικά πήγαινε-έλα του Ιερώνυμου στο Μαξίμου, έχει φέρει πλέον και τους ιεράρχες στα κάγκελα. Ο αρχιεπίσκοπος θα πάρει άραγε κάποια στιγμή ξεκάθαρη θέση;

Όλα αυτά οι εθνικιστές τα είχαν προβλέψει. Είχαμε σε κάθε ευκαιρία τονίσει πως για αυτή την κυβέρνηση μαζί με όλο το δημοκρατικό τόξο, προτεραιότητα δεν είναι ο λαός αλλά κάθε νεοταξιτικο μέτρο που θα φέρει τη σμίκρυνση του έθνους και θα ευνοεί την πολυπολιτισμικότητα και τον εποικισμό της χώρας. Ο πληθυσμός γερνά και νομοσχέδια που προωθούν την ομοφυλοφιλία δεν έχουν άλλον σκοπό από την φυσική εξόντωση των Ελλήνων. Ο εθνικισμός είναι το τελευταίο οχυρό και αργά ή γρήγορα, κάθε νοήμων άνθρωπος μα πάνω απ’ όλα πατριώτης, θα συνταχθεί σύντομα μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου