Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Περί Ευρωεκλογών, «ενώσεων και συνασπισμών» - Ο Εθνικισμός δεν είναι σημαία ευκαιρίας

 


Γράφει ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος,

μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου,


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εκφράζοντας όλη την ατζέντα της Παγκοσμιοποίησης, έχει ξεκινήσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο στην κοινωνία και την Πατρίδα. Με την διάλυση της μεσαίας τάξης και την πλήρη υποταγή της οικονομίας στα ολιγοπώλεια, τα καρτέλ και τις πολυεθνικές. Με την αντικατάσταση πληθυσμού από το εθνοκτόνο νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες και το νέο ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης που καθιστά την Ελλάδα σκουπιδότοπο "προσφύγων". Με την διαστροφή της οικογένειας από την Λοατκι ατζέντα και τον γάμο των ομοφυλοφίλων. 

Ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, η χώρα έχει ήδη μπει σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και η ΝΔ γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας θέλει και μπορεί να την τιμωρήσει. Σε αυτό το πλαίσιο και με το δεδομένο της ύπαρξης ενός μεγάλου πλέον χώρου που θέλει να εκφραστεί πολιτικά εθνικά, κυκλοφορούν ήδη,  σενάρια περί ενώσεων και συνεργασιών στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο.
 
Το Εθνικό Μέτωπο εκφράζει τον Ελληνικό Εθνικισμό και από αυτή τη θέση δεν προτίθεται να παρεκκλίνει καθόλου. Κυρίως όμως, δεν προτίθεται να κρύψει την ιδεολογία του Εθνικισμού για χάρη κανενός "μπροστινού", πρώην νεοδημοκράτη, αυτόκλητου σωτήρα, ολίγον πατριώτη και κανενός "παράγοντα", από αυτούς που εμφανίζονται πάντα προεκλογικά. 
Το Εθνικό Μέτωπο υπερασπίζεται την Εθνική Ταυτότητα που σημαίνει την εθνολογική ομοιογένεια αυτού του λαού, χωρίς καμία πολιτισμική ενσωμάτωση. Το Εθνικό Μέτωπο υπερασπίζεται την Εθνική οικονομία της παραγωγής, την Ευρώπη των Εθνών κρατών, χωρίς κανένα φεντεραλισμό και κυρίως χωρίς κανένα φιλελευθερισμό , πολιτικό, οικονομικό ή κοινωνικό.   
Ενώσεις γίνονται στον δρόμο, στην κοινωνία, για την υπεράσπιση αξιών και την πολιτική έκφραση των ιδεών. Ενώσεις φιλοδοξιών, πολιτικάντιδων, κάτω, πάνω και πίσω από τραπέζια και πληκτρολόγια, ουδόλως μας εκφράζουν και ενδιαφέρουν.
 
Το Εθνικό Μέτωπο ξεκινά μία σειρά από πολιτικές εκστρατείες για το λαθρομεταναστευτικό, τους πλειστηριασμούς, τις εθνικές υποχωρήσεις, την αποδόμηση της οικογένειας. Αυτές οι εκστρατείες είναι η πολιτική μας πρόταση για τις Ευρωεκλογές, τις όποιες εκλογές, τις όποιες συνεργασίες. Στην πράξη, στον δρόμο, στον καθαρό αέρα του αγώνα για την Πατρίδα και την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου