Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΛΑΙΟΝΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ



Το επίσημο σήμα των Λάιονς είναι ένας κύκλος εις το μέσον του οποίου υπήρχε το Λ α τ  ι ν ι κ ο ν γράμμα  L και έχει εκατέρωθεν δύο κεφαλάς λεόντων και την υπογραφήν  International. Αυτό φυσικά δια την «κοινήν κατανάλωσιν» ….Εις την πραγματικότητα  όμως το L έχει άλλας σημασίας!
     α) Το αρχικόν γράμμα της λέξεως Lucifer, που σημαίνει Εωσφόρος, Σατανάς και,

     β) Παριστά τον ορθογώνιον χάρακα, που εν συνδυασμώ με τον διαβήτη είναι το διεθνές μασονικό σύμβολο. Το σήμα  Γ  σημαίνει επίσης δια τους βαθειά μεμυημένους  ό,τι και το Ελληνικό Γ, που είναι και το αρχικόν της λέξεως Γκαχχάλλα, που στη μυστική Χαλδεβραική σημαίνει αρχηγείον. 
    
        
     Θα μπορούσανε, δια να πεισθούν καλλίτερα οι αναγνώστες ότι οι Λάιονς ασχολούντα. 0ι κυρίως, με την αυτοεξυπηρέτησίν τους, να παραθέσουμε εν φωτοτυπία πληθώρα αποκομμάτων από τον Ελληνικόν τύπον, αν και οι ανά τον κόσμον Λάιονς λέγουν ότι ενδιαφέρονται κυρίως διά  α) την γεωργίαν,  β) τα παιδιά νεαράς ηλικίας (κορίτσια και αγόρια) και γ) την ανάπτυξιν…..πατριωτισμού.

     Αλλοίμονον και τρισαλλοίμονον αν εμείς οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι περιμένουμε να διδαχθούμε όλα αυτά από τους ….Λάιονς.
                           
πηγή:   †Αρχιμ. Χ.Β. Ξεσκέπασμα του Ρόταρυ (σ.71)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου