Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Κατηγορίες κατά του Ιμάμογλου πως είναι ¨Έλληνας¨!


.
Μέλος του ΑΚΡ Τεβφικ Γκιοκσου:” Την Κωνσταντινούπολη την κέρδισε Έλληνας”
Ο Τεβφικ Γκιοκσου λόγω της καταγωγής του Εκρέμ Ιμάμογλου από την Τραπεζούντα έκανε αναφορά στον Πόντο λέγοντας ” Ο Έλληνας κέρδισε την Κωνσταντινούπολη”
Ο δήμαρχος της περιοχής Εσενλερ και αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας του κόμματος ΑΚΡ στον Δήμο Κωνσταντινούπολης Τεβφικ Γκιοκσου, μιλώντας σχετικά με την νίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη, χρησιμοποίησε ρατσιστικές εκφράσεις. Λόγω του ότι ο Εκρέμ Ιμάμογλου κατάγεται από την Τραπεζούντα ο Γκιοκσου δήλωσε: “Την Κωνσταντινούπολη την κέρδισε Έλληνας. Μεγάλο το τίμημα.”.
Μετά από τις αντιδράσεις ο Γκιοκσου έκανε μία δήλωση και παρά το ότι στην ομιλία του δύο φορές αναρωτήθηκε από πού κατάγεται ο Ιμάμογλου και όταν πήρε την απάντηση “Τραπεζούντα” είπε “Το παιχνίδι είναι μεγάλο το τίμημα είναι μεγάλο”, στην νέα του δήλωση είπε: “Στην ομιλία μου δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο για αυτούς που κατάγονται από την Τραπεζούντα, για μας κάθε μέρος είναι Τραπεζούντα”

Ο Γκιοκσου ανέφερε ότι περισσότερο από όλους για τη νίκη του Iμάμογλου χάρηκαν τα ελληνικά ΜΜΕ και είπε : ” Τι είπαν τα ελληνικά ΜΜΕ ; Το παρακολουθήσατε έτσι δεν είναι; Την Κωνσταντινούπολη Έλληνας την κέρδισε”. Όταν από τον κόσμο πήρε την απάντηση “από Τραπεζούντα” ο Γκιοκσου είπε: “Kαι πώς έγινε, τα ελληνικά ΜΜΕ είπαν ο Έλληνας κέρδισε την Κωνσταντινούπολη κανείς δεν έβγαλε κιχ . Ααααα είναι μεγάλο το γεγονός αδερφέ. ” ………
Αντιδρώντας κατά του Γκιοκσου, ο βουλευτής του CHP Μεχμέτ Μπεκάρογλου δήλωσε:” Τεβφίκ Γκιοκσού λίγη ντροπή, φοβήσου τον Αλλάχ. Τι είναι αυτά; Τι σημαίνει ¨κέρδισαν οι Έλληνες¨
15/5/2019
Σχ: Να τελειώνουμε με αυτό το αστείο.
Λοιπόν ο Ιμάμογλου είναι τόσο Έλληνας όσο είναι και ο Ερντογάν…
Πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε και τον τάφο του Ντενκτάς…
Αντί να κοιτάμε μόνο τι κάνουν οι Τούρκοι,  ας βελτιώσουμε τα δικά μας χάλια….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου