Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Κ.Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: Μετά τη συμφωνία των Πρεσπών αισθανόμαστε όλοι Μακεδόνες


Στην Θεσσαλονίκη κορυφώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα ανέφερε πως
η Θεσσαλονίκη είναι το γούρι του.
Ρεπορτάζ: Ευτέρπη Μουζακίτη
Πλήθος υποστηρικτών έδωσαν το παρόν ενώ είχαν την δυνατότητα να χαιρετίσουν και να βγάλουν φωτογραφίες με τον πρόεδρο της ΝΔ, που η άφιξη και η έξοδος του έγινε περνώντας ανάμεσα από τον κόσμο. Με σύνθημα από τους παρευρισκόμενους «η νικη αρχίζει από την Θεσσαλονίκη», ξεκίνησε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απάντησε λέγοντας πως η νίκη τελειώνει στην Θεσσαλονίκη, ενώ προσφώνησε τους παρευρισκόμενους «Περήφανους Μακεδόνες» . Αναφορές στην σημασία που έχει η Θεσσαλονίκη για την Ελλάδα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνιζοντας πως η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει κέντρο Παιδείας και πολιτισμού, να γίνει οικονομική καρδιά όχι μόνο της Βορείου Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων.

Αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών, προέτρεψε τον κόσμο να ψηφίσει την ΝΔ καθώς η συμφωνία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ταπεινωτική, ενώ δήλωσε πως νιώθει ο ίδιος Μακεδόνας όπως και όλοι οι Έλληνες μετά τη συμφωνία
Απεύθυνε κάλεσμα στους νέους λέγοντας πως τους θέλει δίπλα του και θα είναι και ο ίδιος δίπλα στις ανάγκες τους, ενώ προέτρεψε του παλιούς ψηφοφόρους να γυρίσουν όπως χαρακτηριστικά  είπε «πίσω στο σπίτι τους».
Τέλος, ανέφερε πως «Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο ή με την ΝΔ του αύριο ή με το ΣΥΡΙΖΑ του χτες» ,προτρέποντας τους πολίτες να ψηφίσουν την ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής.
Στην ομιλία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικωστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου