Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες


«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι μαζί σας, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές», είπα αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Περιστέρι
Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να κατάγομαι από την Κρήτη αλλά ωρίμασα πολιτικά στη Β’ Αθηνών, που ξεκίνησα πριν από 15 χρόνια. Μόλις ανέλαβα πρόεδρος της ΝΔ έφερα τα γραφεία μας στο Μοσχάτο. Με τιμήσατε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Θερμό ευχαριστώ για ότι έχετε κάνει για μένα και την παράταξή μας. Εδώ στη Δυτική Αθήνα ένιωσα τα προβλήματά σας. Εδώ είδα ζωντανή την ιστορία του τόπου. Εδώ, μορφώνονται, αγωνίζονται όλοι οι Έλληνες. Γι αυτούς αγωνίζομαι. Να δώσω λύσεις στα προβλήματα όλων των συμπολιτών μου. Είμαι μαζί σας για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες. Να γίνουμε οι μπροσταρηδες μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Να φέρει δουλειές για την καταπληκτική μας νεολαία, να ζήσουν καλύτερη ζωή από τους πατεράδες και τους παππούδες. Δεσμεύομαι γι αυτά απέναντί σας».

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ, επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας στη Β’ Αθήνα. Εδώ στην όμορφη δυτική όχθη χτυπά η καρδιά της Ελλάδος. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και στις 26 Μαΐου πάμε μπροστά με τη ΝΔ. Η μεγάλη νίκη ξεκινά από τα δυτικά», επεσήμανε.
Σε τέσσερις μέρες έχουμε εκλογές με βάρος πολύ μεγαλύτερο. Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 4 χρόνια οι πολίτες θα απαντήσουν σε όλα όσα έζησαν: ψέματα, φόβο, διχασμό, Πρέσπες. Σε τέσσερις μέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει νέα αρχή», τόνισε.
Σε αυτές τις εκλογές δεν χωράει καμία χαλαρή ψήφος, δεν μπορεί καμία ψήφος να πάει χαμένη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα και ίσες αποστάσεις. Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: Η με τον ΣΥΡΙΖΑ του χθες ή με την ΝΔ του αύριο. Αποφασίζουμε με καρδιά και με μυαλό, η ώρα είναι τώρα. Οι πολίτες δεν ξεχνούν όσα έζησαν τα τελευταία χρόνια, η κυβέρνηση έδωσε λίγα και πήρε πολλά. Οι Έλληνες δεν θα αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να τους κοροϊδέψει ξανά», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.
«Ξέρω τις αγωνίες, τα πρόσωπα των Ελλήνων. Δεν θέλουν άλλο φόβο αλλά ελπίδα. Την ελπίδα της αλήθειας. Θέλουν σχέδιο, δουλειά, πρόοδο, να πάμε επιτέλους μπροστά. Το ζήτημα δεν είναι μόνο ποιοι θα φύγουν αλλά ποιοι θα έρθουν να τους αντικαταστήσουν. Μπορούμε να πάμε μπροστά, να αλλάξουμε τη ζωή των Ελλήνων, να την κάνουμε πολύ καλύτερη», είπε ο κ. Μητσοτάκης ενώπιον του κοινού που τον επευφημούσε.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η ΝΔ είναι υπέρ της κοινωνικής πολιτικής, είπε ότι στοχεύει στην ανάπτυξη και νέες δουλειές.
Αυτοί που είναι άριστοι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε νέο πρότυπο σχολείο στο Περιστέρι, είπε ο κ. Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε ότι το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών.
«Θέλουμε μια Ελλάδα χωρίς φόβο, να μη ζουν οι καταστηματάρχες με το φόβο ότι θα τους σπάσουν πάλι τις βιτρίνες. Δεν μπορεί οι φοιτητές να έρχονται αντιμέτωποι με βαποράκια και μπαχαλάκηδες, τόνισε και επανέλαβε ότι θα καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο», σχολίασε.
Και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν μπορεί η ίδια η Βουλή να βεβηλώνεται, όλοι πληγωθήκαμε με τις κόκκινες μπογιές στη Βουλή. Δεν μπορέι να ασχολείται όλη η κυβέρνηση με το πως θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας, ένας τρομοκράτης που δεν έχει μετανιώσει».
πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου