Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Απίστευτες σκηνές – Άγριο επεισόδιο Πολάκη – Μητσοτάκη: «Αντε φύγε από εδώ» – «Είσαι φασίστας» – Εικόνες

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στη Βουλή, όταν ο Παύλος Πολάκης κατέβηκε από υπουργικά έδρανα, πήγε και στάθηκε μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και άρχισε να του μιλά σε έντονο ύφος.
Το περιστατικό συνέβη μετά την άγρια κόντρα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, στη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Παύλος Πολάκης δεν δίστασε να πάει στα έδρανα της ΝΔ, να σταθεί μπροστά στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να αρχίσει να του κουνά το δάχτυλο. Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «έλεγε κάτι ακατάληπτα πράγματα περί φασισμού» στον κ. Μητσοτάκη. 
Αφορμή φαίνεται πως ήταν τα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ για τις σχέσεις του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με τη χούντα.
«Αντε φύγε από εδώ», είπε ο κ. Μητσοτάκης στον κ. Πολάκη

«Αντε φύγε από εδώ», ήταν η απάντηση του κ. Μητσοτάκη στον Παύλο Πολάκη, ενώ οι βουλευτές της ΝΔ είχαν ξεσηκωθεί και διαμαρτύρονταν έντονα. «Ο υπουργός σας, απείλησε. Δεν το είδατε;», είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Νίκο Βούτση και ο πρόεδρος της Βουλής περιορίστηκε να απαντήσει «Δεν το άκουσα».
Δείτε τις εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου