Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Για που κατευθυνόταν άραγε αυτή η τόσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ;

  

Συνεχίζουν να ξεβράζονται ναρκωτικά στις ακτές του Μπαλικεσίρ

Πακέτα με ναρκωτικά σκάνκ συνεχίζουν να ξεβράζονται στις ακτές μετά από την βύθιση ξύλινου σκάφους στα ανοιχτά του νησιού Γελλιτζέ της επαρχίας Αϊβαλί του νομού Μπαλικεσίρ. Χτες κατασχέθηκαν στις ακτές 1.411 κιλά ναρκωτικών, ενώ σήμερα κατασχέθηκαν άλλα 140 κιλά.

…………….
Το σκάφος που ανήκει στον V.Y. και μετέφερε ναρκωτικά βούλιαξε προχτές στα ανοιχτά του νησιού Γελλιτζέ. Τα ναρκωτικά που βρισκόταν σε συσκευασίες βάκουμ στο σκάφος, σκόρπισαν στην θάλασσα.
Ομάδες της στρατοχωροφυλακής και του Λιμενικού χτες συνολικά συγκέντρωσαν πακέτα βάρους ενός τόνου 411 κιλών σκανκ που επέπλεαν στη θάλασσα.  Σχετικά με το περιστατικό συνελήφθησαν έξι άτομα εκ των οποίων τα πέντε προφυλακίστηκαν . Ανακοινώθηκε ότι συνεχίζεται η ανάκριση του ιδιοκτήτη του σκάφους V.Y. και του  İ.İ.Ç  που συνελήφθη στο Μπαλικεσίρ.

Βρέθηκαν ακόμη 140 κιλά

Σήμερα το πρωί στην παραλιακή Ακτή της συνοικίας Αλτινολούκ και Εντρεμίτ του νόμου Μπαλικεσίρ ξεβράστηκαν πάλι πακέτα ναρκωτικών.  κάτοικοι της περιοχής που εντόπισαν τα πακέτα ενημέρωσαν την στρατοχωροφυλακή.  ομάδες της στρατοχωροφυλακής που έφτασαν κατέσχεσαν μία πακέτα συνολικού βάρους 140 κιλών. Έτσι η συνολική ποσότητα που κατασχέθηκε έφτασε τα 1.551 κιλά ναρκωτικών.

Εντοπίστηκε η τοποθεσία του σκάφους

Στο μεταξύ το λιμενικό αρχίσει εργασίες για να βρει την τοποθεσία όπου βυθίστηκε το 9 μέτρων μήκους σκάφος.  εν τω εντόπισε στο ΣΚΑΪ το οποίο στο που του Αϊβαλί βούλιαξε κοντά στο νησί Πινάρ. Ομάδα δυτών που ερεύνησε το σκάφος το οποίο βρίσκεται σε βάθος 14 μέτρων δεν βρήκε μέσα καθόλου ναρκωτικά.
https://www.sondakika.com/haber/haber-sahillere-uyusturucu-madde-vurmaya-devam-ediyor-12027682/
8/5/2019
Σχ: Πρόκειται για ακτές που είναι απέναντι ακριβώς από την Λέσβο.  Ενεδεχομένως άσχετο, αλλά εμείς το σημειώνουμε. Η περιοχή εκεί είναι από τις οδούς μέσω των οποίων οι λαθρομετανάστες περνάνε στην Ελλάδα.  Και έχουμε δει πρόσφατα στα δικαστήρια πως  κάποιοι λαθρομετανάστες εκτός από την δυστυχία τους, μεταφέρουν και ναρκωτικά προς την την Ελλάδα. Άραγε μια τόσο μεγάλη ποσότητα για που προοριζόταν ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου