Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Όλα για τον Σοσιαλισμό… Πρώτα αγοράζεις «καινούργια» γυναίκα και μετά πέφτεις με τα μούτρα στο μέλι…Κώστας Σημίτης: «Είμαστε αδιάλλακτοι σε θέματα διαφθοράς» Στης μπουζούρω δυο υπουργοί του.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
Συντρόφισσες και σύντροφοι, αγωνιζόμαστε όλοι για τον σοσιαλισμό! Αυτόν τον σοσιαλισμό προφυλάκισε προχθές η Ελληνική Πολιτεία. Λίγα χρόνια πριν είχε φυλακίσει άλλους σοσιαλιστές του ιδίου σοσιαλισμού που τον έκανε πράξη ο πρόεδρός του Κώστας Σημίτης! Σύντροφοι και συντρόφισσες στη μπουζούρω και το ζεύγος Παπαντωνίου μετά το ζεύγος Άκη Τσοχατζόπουλου!

ΟΙ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ…
«Είμαστε αδιάλλακτοι σε θέματα διαφθοράς» ούρλιαζε ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης που «έκλεψε» την πρωθυπουργία από τον Άκη επειδή έβαλε τα κλάματα ο Απ. Κακλαμάνης. Φανταστείτε να μην ήταν και αδιάλλακτοι στη διαφθορά! Παρ’ όλα αυτά, έξω ο Σημίτης, μέσα τώρα ο Γιάννος με την δεύτερη γυναίκα του.
Η ΑΡΧΗ…
Τα πρώτα «δώρα» που έκαναν στους εαυτούς τους οι «σοσιαληστές» ήταν να «αγοράσουν» καινούργια γυναίκα. Την αρχή είχε κάνει ο μέγας αρχηγός Ανδρέας που παρουσίασε το νέο του «λάφυρο» επιστρέφοντας από το Χέρφιλντ. Εκεί, στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού σε απ’ ευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ ο Ανδρέας παρουσίαζε στο αλλαλάζοντα πλήθος την εθνική γκόμενα, αργότερα γυναίκα του με παπά και με κουμπάρο!
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ…
Είχαν παράδειγμα κάποιοι σοσιαλιστές μεταξύ αυτών και ο Άκης με τον Γιάννο! Οι δυο τους φρόντισαν ν’ αλλάξουν γυναίκα για να τις προικίσουν με τα κλεμμένα, μπουζουριάζοντάς τες κι αυτές! Τι σύμπτωση! Όλοι τους άδικα πληρώνουν τώρα τα καλά του σοσιαλισμού.
ΤΟ ΞΑΦΡΙΣΜΑ…
Σοσιαλισμό λέγαν εκείνοι το ξάφρισμα δημοσίου χρήματος! Ένας σοσιαλισμός που κράτησε πολλά χρόνια και που η παρανομία έγινε επάγγελμα. Σιγά το φαγοπότι! Κάτι εκατομμυριάκια ευρώ ή Ελβετικές λίρες ήταν όλο – όλο και γι’ αυτό άφησαν τις βιλάρες για τον Κορυδαλλό. Καιρός να γνωρίσουν τον κόσμο μέσα από κάγκελα για λίγο καιρό, να ξαποστάσουν από την κούραση που τους επέβαλε ο σοσιαλισμός τόσων ετών.
ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ!
Συντρόφισσες και σύντροφοι, αν δεν βάλουμε κόσμο φυλακή, κυβέρνηση δεν ξαναματαβλέπουμε, ακούστηκε να λέει ο ΚΝίτης Π. Πολάκης. Τον άκουσε και η δικαιοσύνη και εν τω άμα και το θάμα! Στο όνομα της αριστεροσύνης «σοσιαληστές» θ’ αλλάξουν κατοικία για κάμποσο καιρό. Οι περισσότεροι σοσιαλιστές του Άκη και του Γιάννου βρίσκονται στις… φτερούγες των Πολάκηδων! Ο πιο εκλεκτός των Συριζαίων ήταν το δεξί χέρι του Άκη και είναι ο σύντροφος Κοτσακάς, ο οποίος εξελέγη πρώτος των πρώτων στο κορυφαίο όργανο του κόμματος!
ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ…
Είπαμε να κάνουμε ένα δωράκι στον εαυτό μας αλλά όχι και 500 εκατ. δραχμές, είχε πει ο μακαρίτης ο Ανδρέας, όταν έπιασε με την γίδα στην πλάτη εκείνο τον περιβόητο Μαυρίκη της ΔΕΗ. 500 ολόκληρα εκατομμύρια δραχμές με το ξημέρωμα του σοσιαλισμού στη χώρα μας επί εποχής Ανδρέα, ο οποίος δεν είχε τι να κάνει την δική του μαγκιά, θα τον ξεγελούσε ένας Μαυρίκης; Κι όμως, η σχολή της αρπαχτής είχε αρχίσει να βγάζει «σπουδαστές» από κείνη την εποχή, από την οποία αργότερα αποφοίτησαν Άκης – Γιάννος – Μαντέλης – Τσουκάτος, κλπ. Ο τελευταίος αμάρτησε για το κόμμα με μόνο 2 εκατ. ευρώ φιλοδώρημα από τη Siemens…
ΤΖΑΜΠΑ!..
Τζάμπα μπήκε στη φυλακή το ζεύγος Παπαντωνίου έλεγαν διάφοροι επιτήδειοι και ότι ο πολιτικός πολιτισμός μας δεν έπρεπε να επιτρέψει τέτοια πράγματα. Τι είναι 2,8 εκατ. Ελβετικές λίρες στο εξωτερικό; Ένα απλό φιλοδώρημα για τις εξυπηρετήσεις. Τι είναι τα 2,8 εκατ. μπροστά στην αιωνιότητα; Ένα κομπόδεμα για τα δύσκολα χρόνια των γηρατειών, όπως έλεγε εκείνος ο μακαριστός Αττικής που πιάστηκε με ένα κομπόδεμα 1,5 δισ. δραχμών την περίοδο του ευημερούντος σοσιαλισμού. Κοίτα κάτι συμπτώσεις…
ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ…
Ζητοκραυγάζει ο Π. Πολάκης για το μπουζούριασμα του Γιάννου και της συζύγου του. Ήταν πρότασή του κι έγινε πράξη! Μια βδομάδα πριν εκείνος είχε προτείνει τον εγκλεισμό στις φυλακές αντιπάλων για να ξαναδούν άσπρη μέρα κυβερνητική. Αν και το είχε πει εν κλειστώ, εν τούτοις, η δικαιοσύνη που είναι μόνο τυφλή κι όχι κουφή το άκουσε και νάτην τώρα να υλοποιεί το δόγμα Πολάκη περί εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων. Να περάσει ο επόμενος που ξέχασε να δηλώσει κάποια εκατομμύρια σε τράπεζες του εξωτερικού!
Αυτά και άλλα πολλά γράφτηκαν από τον Γιώργο Γιαννάκη για τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ με τίτλο ΤΟΛΜΗΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου