Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Το ΠΑΜΕ στηρίζει απεργία στην Καλιφόρνια και απαιτεί άμεση υλοποίηση των αιτημάτων«Οι εργαζόμενοι στην Υγεία στην Καλιφόρνια απεργούν διεκδικώντας αυξήσεις, βελτίωση των συνθηκών εργασίας και προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία. Και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Ελλάδας βρίσκονται σε έναν συνεχή αγώνα», αναφέρει το ΠΑΜΕ.
Την αλληλεγγύη του στην απεργία των εργαζομένων στην Υγεία, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, εκφράζει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ).

«Οι εργαζόμενοι στην Υγεία στην Καλιφόρνια, απεργούν διεκδικώντας αυξήσεις, βελτίωση των συνθηκών εργασίας και προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία. Και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Ελλάδας βρίσκονται σε έναν συνεχή αγώνα για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων στα νοσοκομεία, όσο και του λαού που τα χρησιμοποιεί», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.
Παράλληλα, εκφράζοντας τη στήριξή του στα «δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Καλιφόρνια», το ΠΑΜΕ «απαιτεί την άμεση υλοποίηση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου