Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Η προσπάθεια ενιαίας εκλογικής εκπροσώπησης του Πατριωτικού και Εθνικιστικού χώρου εξελίσσεται θετικά

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο –Ε.Σ.Ο., θεωρεί χρήσιμο να γνωστοποιήσει στους Έλληνες που αγωνιούν για την πορεία της προσπάθειας δημιουργίας “κέλυφους” ενιαίας εκλογικής εκπροσώπησης του πολιτικού χώρου που ορίζεται ιδεολογικά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής, τα εξής,:
Ο πρώτος κύκλος επικοινωνίας με τους πιο γνωστούς πολιτικούς φορείς και κόμματα έκλεισε, με κοινό παρανομαστή την θετική αντιμετώπιση της πρωτοβουλίας μας και την διατύπωση της κοινής άποψης για την χρησιμότητα της προσπάθειας.

Τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν έχουν να κάνουν με τις δεσμεύσεις των Πολιτικών φορέων προς τα μέλη τους και λιγότερο με την λογική ύπαρξη προσωπικών στρατηγικών.
Εκτιμάμε πως η ώθηση που δώσαμε έφερε ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση της επικοινωνίας και συνεργασίας κάποιων εξ αυτών με θετικά πολιτικά αποτελέσματα, άλλα των οποίων ανακοινώθηκαν και άλλα των οποίων αναμένονται να ανακοινωθούν εντός των επομένων ημερών.
Διαμορφώνονται ήδη τρεις πόλοι σύγκλισης και θα ενταθεί η προσπάθεια συμμετοχής όλων των πολιτικών πρωτοβουλιών και προσωπικοτήτων. Η προσπάθεια θα είναι διαρκής και ο μεγάλος φορέας, για τον οποίο όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως αποτελεί αίτημα διψήφιου ποσοστού του εκλογικού σώματος, θα γίνει πραγματικότητα.
Η προσπάθεια όλων, όσοι αναλάβαμε την πρωτοβουλία αυτή, είναι ανιδιοτελής και θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος για να μπορέσει επιτέλους το σύνολο των Ελλήνων να αποκτήσει πολιτική έκφραση και να επηρεάσει θετικά την πορεία του Ελληνισμού στα επόμενα δύσκολα χρόνια.
Εθνικό Συντονιστικό Όργανο –Ε.Σ.Ο. –Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου