Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εάν ψήφιζαν μόνο οι γυναίκες οι “open borders” Πράσινοι θα ήταν πρώτο κόμμα!


Νέα στοιχεία έρχονται να ενισχύσουν το λεγόμενο "Radical RightGender Gap", δηλαδή την έντονη απροθυμία των γυναικών, σε σύγκριση με τους άνδρες, να ψηφίσουν υπέρ των «ακροδεξιών» κομμάτων. Στη Γερμανία, εάν ψήφιζαν μόνο οι γυναίκες, η χώρα θα διοικείτο από τους open-borders Πρασίνους, ενώ το αντιμεταναστευτικό AfD θα εξαφανιζόταν.

Αν νομίζετε ότι η Μέρκελ είναι κακή, που να δείτε τη γερμανίδα ηγέτη των Πρασίνων Claudia Roth. Όσον αφορά τη μετανάστευση, κάνει τη Μέρκελ να μοιάζει με την Eva Braun.

Λέει η είδηση:

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Εάν μόνο οι γυναίκες μπορούσαν να ψηφίσουν στη Γερμανία, οι Πράσινοι θα ήταν το μεγαλύτερο κόμμα. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Emnidγια την εφημερίδα Bild am Sonntag, το 28% των γυναικών, αλλά μόνο το 16% των ανδρών, θα ψήφιζε το κόμμα.

Το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα μεταξύ των γυναικών είναι η Ένωση (το ντε και καλά «συντηρητικό» κόμμα της Μέρκελ) με 27% (οι άνδρες: 23%). Το AfD δεν είναι δημοφιλές στις γυναίκες. Μεταξύ των γυναικών ψηφοφόρων έφτασε μόνο το 7%, αλλά το 22% των ανδρών θα το ψήφιζε.

... Μεταξύ των γυναικών, ένας Συνασπισμός Πράσινων- Κόκκινων (δηλαδή αριστερών και πρώην κομμουνιστών) υπό την ηγεσία ενός Πράσινου Ομοσπονδιακού Καγκελαρίου θα είχε μια σαφή πλειοψηφία. - Πηγή

- Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιταλία φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση από το Radical Right Gender Gap. Εκεί, ο Salvini είναι πιοδημοφιλής στις γυναίκες από τους άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου