Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Οι… ασύντακτοι συντάκτες μπερδεύτηκαν ξανά με τον Σαμαρά



Γράφει ο Αγκιτάτορας
Να θες να κάνεις προπαγάνδα και να μην μπορείς! Να θες να μετατρέψεις όλο το πολιτικό σύστημα, μέχρι και τον Σαμαρά, σε φιλομακεδόνες αλλά να φάσκεις και να αντιφάσκεις κάτω από το βάρος της πραγματικότητας.
Αυτό έπαθαν οι… ασύντακτοι συντάκτες που επιχείρησαν προχθές να αποδώσουν στον πρώην πρωθυπουργό δηλώσεις του Μιλόσεβιτς από το μακρινό… γιουγκοσλαβικό 1991!

Βρέθηκαν, μόλις μια μέρα μετά, να αναιρούν ουσιαστικά όσα διακήρυτταν. Κι αυτό μέσα από τα λεγόμενα και την στάση του ανθρώπου που δεδομένα δεν θα είχε κανέναν λόγο να υπερασπιστεί τις διαχρονικές θέσεις του Σαμαρά στο Σκοπιανό. Τον σημερινό Υπ. Εξωτερικών των Σκοπίων!
Αυτόν τον άνθρωπο που παρουσιάζεται, και όντως έτσι είναι, αποτελεί παράγοντα που δεν επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Και παρομοιάζεται από τους… συντάκτες με τον Σαμαρά που απέτρεψε την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας. Τον… χθεσινό υποτιθέμενο φιλομακεδόνα, όπως διατείνονταν;
Πάρτε μια απόφαση σύντροφοι. Συντονιστείτε. Συνεννοηθείτε. Αν δεν μπορείτε να υπηρετήσετε ούτε ένα απλό γκεμπελικό σχεδιάκι, τότε χαμένος ο κόπος, χαμένος κι ο μισθός σας. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα τρελάνεται και το κοινό σας. Θα μπερδευτεί και δεν θα ξέρει που να χρεώσει τον Σαμαρά. Ή ίσως και να ξέρει ήδη οτι είναι ο μόνος που δεν θα λυγίσει έως το τέλος γι’ αυτό και επιμένετε να θολώνεται τα νερά μέσα απο τις αντιφάσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου