Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Αντίσταση στην συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ ξεκίνησαν οι πολίτες

Μπορεί η επίσημη ελληνική κυβέρνηση να αποδέχτηκε σήμερα η γειτονική χώρα να ονομάζεται Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας και οι πολίτες της να ονομάζονται Μακεδόνες με αστερίσκο, όμως οι πολίτες της αληθινής Μακεδονίας δεν φαίνεται να δέχονται αυτή την εξέλιξη και όπως φαίνεται αποφάσισαν να πάρουν την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας στα χέρια τους.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Βαλκανικό Περισκόπιο» Σκοπιανός που πέρασε τα σύνορα και εισήλθε στην Ελλάδα για το Σαββατοκύριακο, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ότι οι Έλληνες όταν τα σκοπιανά αυτοκίνητα εισέρχονται στην Ελλάδα, κολλούν ένα αυτοκόλλητο στην πινακίδα τους που λέει ότι «είστε Σλάβοι και όχι Μακεδόνες».
Όπως επισημαίνει ο Σκοπιανός πολίτης που επισκέφτηκε την Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο προτείνει να μην αντιδράσουν οι συμπατριώτες του από τις ενέργειες αυτών των ‘φίλων της γειτονικής χώρας’. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σαββατοκύριακο περισσότεροι από 6.000 κάτοικοι της γειτονικής χώρας επισκέφτηκαν την Ελλάδα.
Μετά τα απαράδεκτα γεγονότα στις Πρέσπες και την ευρύτατη αντίθεση του Ελληνικού λαού στη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, εκτιμάται ότι οι Έλληνες πολίτες δεν θα αποδεχτούν εύκολα τους όρους της συμφωνίας όταν αυτοί εφαρμοστούν και ίσως αντιδράσεις σαν και αυτή που περιέγραψε ο Σκοπιανός επισκέπτης να μην είναι και η τελευταία.
Ουσιαστικά η επιβολή της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ στον Ελληνικό λαό χωρίς την θέληση του μπορεί τελικά να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι σκοπεύει να λύσει, αφού η ιστορία του Ελληνικού λαού έχει αποδείξει ότι όσες φορές μια κυβέρνηση έχει επιβάλει στο λαό αποφάσεις χωρίς την έγκριση του τότε ο Ελληνικός λαός αντιδρά και με έξυπνους τρόπους που στέλνουν σαφέστατα και ξεκάθαρα μηνύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου