Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Για την Πατρίδα. Για την Μακεδονία μας. Με το χέρι στην καρδιά.


Δημήτρης Καμμένος
2 ώρες πριν

Καλημέρα.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την στήριξη.
Απο σήμερα ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ.

Σήμερα δε, προχώρησε σε μία αποκάλυψη.
Στην αποκάλυψη ότι είχε συζητηθεί, πριν από τη χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία, στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά
, προχώρησε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

«Πράγματι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του κυρίου Κοτζιά στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Χρειαζόμαστε 50 υπογραφές και δεν είχαμε. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναζητήσουμε στηρίγματα αλλού» ανέφερε ο κ. Καμμένος, ο οποίος διεγράφη εχθές από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όταν καταψήφισε την Κυβέρνηση στην κρίση ψηφοφορία στη Βουλή.
«Αυτό το κείμενο θα έπρεπε να έρθει στη Βουλή. Δεν έπρεπε να δοθεί εξουσιοδότηση στον κύριο Κοτζιά για να το υπογράψει, μετά ίσως είναι αργά για καταψήφιση» υπογράμμισε ο βουλευτής.
Όπως επισήμανε ο πρωην βουλευτής των ΑΝΕΛ, από εχθές το βράδυ το κινητό του έχει μπλοκάρει από εκατοντάδες μηνύματα ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο με μηνύματα συμπαράστασης και συγχαρητηρίων. Ωστόσο ο ίδιος θεωρεί ότι δεν πρέπει να αναδειχθεί σε πρώτο θέμα η διαγραφή του, αλλά η σημερινή υπογραφή για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες που πρέπει να αποτραπεί.
«Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες» τόνισε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά, εξηγωντας ότι σήμερα «πουλιέται η Μακεδονία» και ανοίγουν οι ασκού του αιόλου για το Αιγαίο και την Θράκη.
Αναφορικά με την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου εχθές, μετά την διαγραφή του βουλευτή από τους ΑΝΕΛ, όπου ανέφερε με νόημα «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή … κουτσός ο παίχτης…» ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσει αρνητικά για τον πρόεδρο του κόμματος όπου άνηκε πριν ένα 24ωρο. «Δεν θα μιλήσω ποτέ εναντίον του Καμμένου ούτε θα αποκαλύψω συζητήσεις. Τίμησα τους ΑΝΕΛ και με τίμησαν. Δεν χρειάζονται ακρότητες. Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Έλληνας.
Πολλοί συντονιστές των ΑΝΕΛ δηλώνουν παραίτηση σήμερα. Αυτό το κόμμα ξεκίνησε με πολλή αγάπη για την πατρίδα. Είμαι όμως ενάντια στον διχαστικό λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για όλα όσα ακούγονται περί διαπλοκής, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι δεν τον αφορούν: «Εγώ διαπλέκομαι με τον ελληνικό λαό» είπε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς δε για τα άμεσα μελλοντικά του σχέδια, ανέφερε ότι δε σκέφτεται «κανένα άνοιγμα πόρτας σε άλλο κόμμα». «Τώρα πρέπει να συνεχίσω τις διαδικασίες παραίτησης από το πόστο του αντιπροέδρου της Βουλής. Έπειτα θα πάω σε συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και θα κάνω διακοπές μετά από τέσσερα χρόνια», συμπλήρωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
«Θα απολαύσω στιγμές περισυλλογης με την οικογένειά μου, πάντα στα δύσκολα πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας», τόνισε ο κ. Καμμένος.
Τα άκουσε ο Π. Καμμένος
Αναβρασμός επικρατει με την στάση του Π. Καμμένου, τόσο από ψηφοφόρους, όσο και από απλούς πολίτες. Τα μηνύματα στο λογαριασμό του twitter του προέδρου των ΑΝΕΛ, πέφτουν βροχή!
Λίγο μετά το τιτίβισμα του υπουργού Άμυνας, οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, όπως θα δείτε και από τα σχόλια που ακολουθούν, στέκονται στο πλευρό του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, στρέφοντας τα πυρά τους κατά του υπουργού Άμυνας
Tελικα ο Μονος που ειχε Παντελονια απο τους Ανελ ητανε ο Δημητρης Καμμενος που κραζαμε Ολοι μας.....φανταστειτε το επιπεδο των υπολοιπων πατων που ξεπουλησαν την Μακεδονια πινοντας Ουισκια
Για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ όποιος φοράει παντελόνια και δεν είναι πουλημένος είναι κουτσός παιχτης (Δημήτρης Καμμένος). Αυτά να τα βλέπετε όσοι του δείξατε εμπιστοσύνη με την ψήφο σας να σας εκπροσωπήσει κάνοντας τα αντίθετα από αυτά που έλεγε
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Κάνοντας το σταυρό του και βάζοντας το δεξί του χέρι στο μέρος της καρδιάς ψήφισε «ναι» στην πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης ο Δημήτρης Καμμένος. Την ιδιαίτερη αυτή κίνησή του «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός. Αμέσως μετά «είδε» την πρόταση της εξόδου από τους ΑΝΕΛ.
Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή ... κουτσός ο παίχτης...
Πανουλη ούτε τη ψήφο σου δε θα βρεις στις επόμενες εκλογές. Μας το έπαιζες και ανεξάρτητος Έλληνας πουλημενε.
Ειδικότερα, από χθες το βράδυ την παραίτησή του από τους ΑΝΕΛ έχει υποβάλει ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Καστοριάς Χρήστος Παύλου. Στο κείμενό του, σημειώνει πως δεν γίνεται οι ΑΝΕΛ να διαφωνούν με την πρόταση για την «Βόρεια Μακεδονία» αλλά να συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση.
Τη σκυτάλη πήραν τα στελέχη των ΑΝΕΛ στην Πιερία, οι οποίοι κάλεσαν τον Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση, «γιατί με την ανοχή του ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει την Μακεδονία», όπως τονίζουν στις ανακοινώσεις παραίτησής τους. Πρώτος παραιτήθηκε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και πολιτευτής Πιερίας Δημήτρης Ζησιμόπουλος. Αμέσως ακολούθησαν το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Πιερίας Χάρης Μπικηρόπουλος, η Πολιτευτής Πιερίας Φιλιώ Βαβύλα, το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Πιερίας Χρήστος Ούνας Τσώλης και ο Νίκος Μακρίδης, μέλος επίσης του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι έρχονται και άλλες παραιτήσεις…

«Δε θα τον ακολουθήσω στην κατρακύλα του. Αληθινά ανεξάρτητοι έλληνες είμαστε εμείς, τα μέλη του κινήματος που ποτέ δεν προσδοκούσαμε σε κάτι παρά μόνο στην σωτηρία της Ελλάδας. Ο Πάνος Καμμένος δεν ξέρει τι είναι…», σημείωνε στην ανακοίνωση παραίτησής του ο κ. Μπικηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου