Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΠΑΡΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΟΜΙΤΑΤΖΗ



Εχθροί της Ελλάδας, βάλτε τώρα που γυρίζει και διάλυση μυρίζει. Χαμοσκοτωμός. Προλάβετε! Τιμές κάτω του πολιτικού κόστους
Ρε σεις, είδατε τι κονόμησε ο άλλος με μια γραβάτα; Ναι, αυτός, ο Σκοπιανός, με τη χώρα που έχει Ιστορία η οποία ομοιάζει με τις απομίμες ακριβών φιρμών από πάγκο Σουδανού έξω από την ΑΣΟΕΕ. Αντί για ADIDAS, θα πάρεις μια χαρά ABIDAS, αντί για PUMA παίρνεις RUMA με 20 ευρώ και, αν θελήσεις MIZUNO, έχει μια χαρά MIZERUNO. Απομίμηση ο ίδιος και πήρε ολόκληρη την αυθεντική Μακεδονία στο χέρι. Τσακ και δεκαεξάκτινο αστέρι και εθνότητα και γλώσσα. Τα πήρε όλα κι έφυγε! 

Εν τη παλάμη και ούτω ψηφίσατε. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στον πλανήτη. Το κατάστημα «Ελλάς» δεν αλλάζει διεύθυνση, αλλά προσωπικό. Οι παλιοί φεύγουν και οι νέοι, τεφαρίκια από την Υποσαχάριο Αφρική, το Αλγέρι, το Μαρόκο, το Τούνεζι και την Μπαρμπαριά, έρχονται για να πλημμυρίσουν τις γειτονιές με μυρωδιές και ήχους ραμαζανιού, ασούρα (η τελετή αυτομαστιγώματος των σιιτών), μπαϊραμιού και όλων των ισλαμικών καλουδιών υπό τη συνοδεία απίθανων ποσοτήτων καρυκευμάτων, με κανέλες, κρεμμύδια και σκόρδα μέχρι να πουν νισάφι οι ίδιοι οι ουρανοί. Είχες ποτέ την ευκαιρία δυστυχή… παραμένοντα να ζήσεις σε ισλαμική χώρα; Ε, τώρα σου 'ρθε η ευκαιρία μονάχη της επειδή την κυνήγησαν οι ψηφοφόροι (μπας και γλιτώσουν τον ΕΝΦΙΑ).

Τα φέρνουν όμως ωραία οι αποδέκτες της κληρονομιάς του Βελουχιώτη. «Δώσαμε γην και ύδωρ για να πάρουμε κάνα σκόντο σε χρωστούμενο μετρητούλι». Και μετά ακούς ότι η Μέρκελ «συνδέει» το χρέος με το… Προσφυγικό (όπως αποκαλούν τον εποικισμό της χώρας από αλλοεθνείς μουσουλμάνους). Και όποιος δεν δέχεται να παραδώσει μηδέν εις το πηλίκο αντί για Ελλάδα στους απογόνους του είναι ναζί, χιτλερικός, μουσουλινικός, πινοτσετιστής και φρανκιστής και σαλαζαριανός. Βρε, πάρε ό,τι θέλεις, κομιτατζή, από ένα κράτος που δεν ζει κι αποκαλούν τους ντόπιους νεοναζί.

Υπάρχει λύση; Ναι, αμέ. Η παραδοσιακή, η πασίγνωστη, αυτή που πάντα έχει στα χέρια του ο λαός.
Πως ΔΕΝ αλλάζουν οι καιροί…
Παναγιώτης Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου