Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Σιωνισμός, Ερμητισμός και Τάγμα της Χρυσής Αυγής



βλ. Θεόδωρος Ράμμος, Ιστορικός -Αρχαιολόγος, σελ. 28

2 σχόλια:

  1. Όντως σοβαρό το απόσπασμα.

    Επειδή αποκλείεται να είστε κουτοί, προφανώς το δημοσιεύετε με σκοπιμότητα.

    Πείτε μας λοιπόν στην παρούσα χρονική συγκυρία που ξεπουλιέται ο εθνικός πλούτος, που υποθηκεύθηκε όσο δεν πάει η χώρα, που ξεπουλιούνται όλα τα εθνικά μας θέματα και που το κυνοβούλιο ντύνεται στα χρώματα του gay pride, πείτε μας ένα άλλο κόμμα που είναι αντισυστημικό και αντίθετο σε όσα συμβαίνουν.


    "Χρυσή Αυγή" υπάρχει, για τον ίδιο λόγο που υπάρχει και ο π.Κλεομένης: επειδή ΟΛΟΙ, σχεδόν ΟΛΟΙ, ξεπούλησαν κάθε αρχή, κάθε αξία. Δείτε τις φωτογραφίες με τα πιτσιρίκια στο χθεσινό gay pride και συνειδητοποιήστε ότι είναι τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ παιδιά. Και έχετε ευθύνη για όσα συμβαίνουν και περνάνε χωρίς καμία αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το έκανα με σκοπιμότητα, η ΧΑ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της ότι δεν είναι συνέχεια του Τάγματος της ΧΑ. Το ανάρτησα για να δείξω τη συνέπεια που έχει ο Σιωνισμός αριστερά και δεξιά. Μπορούσα να βάλω τη σελίδα 29 που αναφέρεται στη ΧΑ της Ελλάδος αλλά δεν συμφωνούσα με κάποια πράγματα που έγραφε ο συγγραφέας. Ότι η ιδεολογία του Τάγματος της ΧΑ εισήχθηκε από Χρυσαυγίτες που πήγαν στο εξωτερικό. Εξάλλου έχω γράψει, κατά καιρούς ότι η συνέχεια του ναζισμού είναι η Σαηεντολογία, όπου ιδρυτής της ήταν ο Χάμπαρντ από την εταιρία της Θούλης. Επίσης έχω γράψει ότι αν θέλεις να ψάξεις για Ναζισμό πρέπει να ψάξεις στο Βατικανό. Το 1992 το Βατικανό αποφάσισε να βγάλει, μαζί με τη Νέα Τάξη το Ναζισμό, τον έβγαλε στην Ουκρανία..

    Καλή δύναμη

    Η Πύλη του Ρωμανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή