Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

EKEI ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ!!!

Δεν ξέρω αν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στην πολιτική  ιστορία του τόπου αλλά αν υπάρχει σίγουρα θα έχει καταγραφεί ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ..
Ο λόγος βέβαια για την πολιτική στάση των ΑΝΕΛ στο θέμα της ονομασίας των ΣΚΟΠΊΩΝ.
Ακούμε εδώ και καιρό ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν οποιαδήποτε συμφωνία της κυβέρνησης που θα περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 
Στην πρόσφατη συνέντευξή ο κ. Πάνος Καμμένος παρέμεινε στη θέση αυτή, λέγοντας ότι δεν θα φτάσει η συμφωνία στην Ελληνική Βουλή γιατί δεν θα την αποδεχτεί το κοινοβούλιο των Σκοπίων..
Τελικά ο Πρωθυπουργός της κυβέρνησης που συμμετέχει ο κ. Καμμένος μαζί με άλλους βουλευτές του ,έφερε στην Ελληνική Βουλή για ενημέρωση ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ  μια συμφωνία που περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,αλλά ταυτόχρονο αναγνωρίζει  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ και ΓΛΩΣΣΑ.
Η Νέα Δημοκρατία έχοντας ως πραγματικό γεγονός  ότι ο κ. Πρωθυπουργός δεν θα  φέρει την συμφωνία προς έγκριση στην Βουλή ,αλλά θα την υπογράψει η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ δια του Υπουργού των Εξωτερικών ,αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το μόνο κοινοβουλευτικό όπλο που διαθέτει , την πρόταση μομφής, ώστε να μην περάσει η εκχωρήσει της ταυτότητας ,της γλώσσας και  του ονόματός της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  στους Σκοπιανούς.
Θα περίμενε κανείς οι ΑΝΕΛ ,οι οποίοι σε όλους τους τόνους διατυμπανίζουν ότι διαφωνούν με την συμφωνία ,να στηρίξουν την πρόταση μομφής ώστε να αποφευχθεί η εκχώρηση των παραπάνω  από την κυβέρνηση.
Όμως συνέβη δια στόματος του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου ακριβώς το αντίθετο.
Οι ΑΝΕΛ δεν θα στηρίξουν την πρόταση μομφής αλλά την κυβέρνηση ,η οποία κυβέρνηση θα εκχωρήσει (με την υπογραφή της) την  ""ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"" στους Σκοπιανούς, αλλά αυτοί( οι ΑΝΕΛ  δηλαδή)  εξακολουθούν να μας λένε ότι είναι  αντίθετοι με την συμφωνία!!
Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι οι ΑΝΕΛ δεν ""τρελάθηκαν"" , απλά αποκαλύφθηκε  η ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΗ.
Αποκαλύφθηκε ότι ο μόνος λόγος που εμφανίστηκαν ως ένα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ήταν η αλίευση ψήφων με στόχο την εξουσία.
 Μια εξουσία την οποία αρνούνται να εγκαταλείψουν θυσιάζοντας ακόμη και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
θυσιάζοντας δηλαδή την ίδια την ΠΑΤΡΙΔΑ

Μ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου