Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Κύριοι βουλευτές των ΑΝΕΛ. Οι επί χρήμασι εκδιδόμενες γυναίκες έχουν πολλή περισσότερη αξιοπρέπεια από εσάς.


ΟΙ ΑΝΕΛ ΖΥΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
Στο βίντεο ΕΔΩ ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρει ότι υπήρξε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (όλοι εκτός του Τέρενς Κουίκ που βρισκόταν στην Αφρική), όπου αποφασίστηκε ομοφώνως να γίνει πρόταση μομφής στον υπουργό εξωτερικών, έτσι ώστε να μην εξουσιοδοτηθεί να πάει να υπογράψει την παράδοση της Μακεδονίας.

Όταν τον ρώτησαν γιατί δεν πέρασε, απάντησε ότι έπρεπε να μαζευτούν 50 υπογραφές και δεν είχαν τον χρόνο. Και στην ερώτηση πως κατέληξαν οι ΑΝΕΛ να καταψηφίζουν την πρόταση μομφής, ο Δημ. Καμμένος απάντησε: «Υπήρξαν διαφωνίες, υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι ήθελαν και δεν ήθελαν να υπογράψουν αλλά μεταπείστηκαν από πολλά επιχειρήματα που ανταλλάξαμε. … Συνδυάστηκε με το χρέος, δηλαδή αν θα πάρει την συμφωνία του χρέους η Ελλάδα, συνδυάστηκε με το αν θα παραχωρήσουμε το «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς.» Το είπε αυτό ο κύριος Καμμένος; ήταν η επόμενη ερώτηση. «Και ο κ. Παπαχρηστόπουλος», απάντησε ο Δημήτριος Καμμένος.

Θανάσης Παπαχρηστόπουλος
«Επίσης ειπώθηκε ότι δεν θα πάρουμε την μείωση του ΕΝΦΙΑ 30%, επίσης ειπώθηκε ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις από 1/1» [σ.σ θα τεθούν αυτά σε μεγάλο ρίσκο εάν δεν υπογραφεί η συμφωνία] «Ο. κ. Παπαχρηστόπουλος και μία συνάδελφος βουλευτίνα μας είπαν ότι είναι μία πάρα πολύ καλή συμφωνία».
Ερώτηση: «Κύριε Καμμένε εγώ κατάλαβα από αυτό που λέτε ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στην ζυγαριά με την οικονομία και τις παροχές. Μπήκε;»
Δημ. Καμμένος «
Μπήκε. Ναι
Κατά την διάρκεια της εκπομπής πήρε τηλ. ο Κώστας Κατσίκης και είπε ότι στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας για την οποία μιλάει ο Δημ. Καμμένος δεν συζητήθηκε ποτέ το ενδεχόμενο πρότασης μομφής στον υπουργό εξωτερικών!!

Κώστας Κατσίκης
Ανέφερα αυτά τα ολίγα για δύο λόγους. Πρώτον, για να πάρουμε μία γεύση του πως λειτουργούν τα κόμματα στο εσωτερικό τους και ειδικά ένα κόμμα το οποίο εκ του αποτελέσματος δείχνει ότι φτιάχτηκε για να παίζει τον ρόλο της πατερίτσας στις προδοσίες του Τσίπρα.  Δεύτερον και κυριότερον, για να να πω στους βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ότι οι εκδιδόμενες γυναίκες έχουν πολλή περισσότερη αξιοπρέπεια από αυτούς, διότι εκείνες πουλάνε το δικό τους σώμα και την δική τους ψυχή για τα φράγκα, όχι τους αγώνες και τις θυσίες των αμέτρητων νεκρών της πατρώας γης, όχι τους Έλληνες συμπολίτες τους, ούτε την ιστορική και εδαφική κληρονομιά των αγέννητων.
Πηγαίνετε τώρα αξιολύπητοι στα σπίτια σας, κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και αν έχετε το θάρρος πείτε τους ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.
***
Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου