Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Επίθεση μίσους σε Αρμένισα γυναίκα στην Κωνσταντινούπολη…


Επίθεση με μαχαίρι υπέστη Αρμένισα γυναίκα στην Σαμάτια

Αρμένισα που ζει στην Σαμάτια, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα που φορούσαν μάσκες,Οι δράστες τραυμάτισαν με μαχαίρι την γυναίκα, της είπαν πως ¨αυτό είναι η αρχή¨ και μετά έφυγαν.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της 31/5. Σύμφωνα με πληροφορίες το κουδούνι στο σπίτι της καταγόμενης από την Αρμενία Αρπινέ Τ. χτύπησε λίγη ώρα αφού είχε φύγει ο σύζυγος της ο Σαρκίς Τ.  Δύο άγνωστα άτομα τραυμάτισαν την Αρπινέ Τ. . Οι μασκοφόροι φεύγοντας της είπαν πως αυτό ¨είναι μόνο η αρχή¨.

Γείτονες που άκουσαν τις κραυγές της γυναίκας έτρεξαν να την βοηθήσουν. Μεταφέρθηκε στο Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό Νοσοκομείο Κωνσταντινούπολης όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Αναφέρεται πως το σπίτι όπου μένει το ζευγάρι, πριν από δύο μήνες είχε σημαδευτεί.
Μιλώντας στην εφημερίδα Άγος σχετικά με τις εξελίξεις ο ηγούμενος του Αρμενικού Πατριαρχείου Τουρκίας Ζακέος Οχανιάν, ανέφερε πως στον τοίχο του σπιτιού είχαν κολλήσει χαρτί με συνθήματα μίσους και είχαν ζωγραφίσει σταυρό. Ο Οχανιάν ανέφερε πως η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό. Επίσης ο αρχιεπίσκοπος Ατεσιάν συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντινούπολης και με τον Διευθυντή της περιοχής Φάτιχ. Του δόθηκαν εγγυήσεις πως οι δράστες θα συλληφθούν και τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή θα αυξηθούν.(AGOS)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου