Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΔΑΝΙΑ: «Η Ευρώπη είναι δική μας». Παρέμβαση της Γενιάς της Ταυτότητας στο ραμαζάνι στην πλατεία της ΚοπεγχάγηςΗ Γενιά της Ταυτότητας της Δανίας (Generation Identitær) διέκοψε πριν τέσσερις ημέρες τη μεγαλύτερη εκδήλωση του ραμαζανιού των μουσουλμάνων στη Δανία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Κοπεγχάγης. Καθώς η προσευχή των μωαμεθανών ακουγόταν από τα μεγάφωνα στην πλατεία, ακτιβιστές ανέβηκαν σε ένα κτίριο και άπλωσαν ένα πανό που έλεγε "Η Ευρώπη είναι δική μας". Στην συνέχεια ένας ακτιβιστής έκανε μια σύντομη ομιλία με μια ντουντούκα, ενώ πολλοί μουσουλμάνοι που είχαν μαζευτεί κοιτούσαν.
  Δείτε το βίντεο που έχει και αγγλικούς υπότιτλους:
Λίγες μόλις πριν, ακτιβιστές της Γενιάς της Ταυτότητας άπλωσαν ένα πανό που έλεγε "Σταματήστε τη Μεγάλη Αντικατάσταση!" στο κέντρο της πιο "διαφορετικής" περιοχής της Κοπεγχάγης. Μια περιοχή που δεν αισθάνεται πλέον ότι είναι Δανία.
Για να σταματήσουν οι μεγάλες δημογραφικές αλλαγές που συντελούνται στην Ευρώπη και να αφυπνιστούν οι Ευρωπαίοι χρειάζονται πράξεις, όχι απλώς δηλώσεις, ευχολόγια, γκρίνιες και διαδικτυακοί αφορισμοί. - ΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου