Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Ο Μωυσής Ελισάφ νέος δήμαρχος Ιωαννίνων


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο Μωυσής Ελισάφ είναι ο νέος δήμαρχος Ιωαννίνων. Σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα κατάφερε να επικρατήσει έναντι του σημερινού δημάρχου Θωμά Μπέγκα. Η διαφορά έκλεισε στη μία ποσοστιαία μονάδα υπέρ της παράταξης του Μωυσή Ελισάφ. Στο εκλογικό του κέντρο το κλίμα είναι πανηγυρικό καθώς έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι πανηγυρίζουν. Λίγο πριν τις δέκα το βράδυ έφτασε ο κ. Ελισάφ ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος των συγκεντρωμένων. Ο ίδιος στη δήλωσή του ήταν ενωτικός και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα και τη νέα εποχή.
Η δήλωση αναλυτικά:
Σήμερα τα Γιάννενα έκαναν μια μεγάλη ανατροπή, ένα μεγάλο άλμα προόδου. Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση και βαριά την ευθύνη απέναντι σε όλους τους συνδημότες μου.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους μας στήριξαν σε αυτόν τον δύσκολο και επίπονο αγώνα.
Θέλω να απευθυνθώ και σε όσους δεν μας ψήφισαν για να τους πω ότι οι εκλογές τελείωσαν και στη νέα εποχή θα πορευτούμε όλοι μαζί.
Θέλω να συγχαρώ τον Θωμά Μπέγκα. Απευθυνόμενος στους επικεφαλής όλων των παρατάξεων τους διαβεβαιώνω ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει μαζί, να ενώνουμε δυνάμεις για να πάμε τα Γιάννενα ψηλά.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, όλα τα μέλη της παράταξης που ο καθένας από το δικό του μετερίζι έβαλε το λιθαράκι του για το σημερινό αποτέλεσμα.
Με το ίδιο ήθος, με τις ίδιες αξίες και αρχές θα πορευτούμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Με ένα στόχο… Τα Γιάννενα της νέας εποχής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου