Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

“Σκουρλέτης, Τόσκας και Δούρου ευθύνονται για την τραγωδία στην ανατ. Αττική”Tις ευθύνες στους «κατεξοχήν αρμόδιους υπουργούς» Πάνο Σκουρλέτη , Νίκο Τόσκα αλλά και στη Ρένα Δούρου επέρριψε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις φονικές φωτιές στην ανατολική Αττική.


«Την ευθύνη εκκένωσης βάσει νόμου την έχει η Περιφερειάρχης εφόσον η φωτιά ξεπερνά τα όρια ενός δήμου» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αναφερόμενος στη σύσκεψη που έγινε στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου έκανε λόγο για απαράδεκτο σόου.Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. διατύπωσε ακόμα τη θέση του ότι
  ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραιτήσεις δεν υπάρχει αναφερόμενος στη στάση που έχει τηρήσει έως σήμερα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική και στο Μάτι.
«Ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε και για αυτό δεν προσχώρησε στην αποπομπή κανενός υπεύθυνου» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο ασύμμετρης απειλής, μιλώντας για «ασύμμετρη ανικανότητα» εκ μέρους της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου