Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ!!! ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣENA KANAΛΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣἩ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΑΡΟΥΣΊΑ – ὉΣΊΟΥ ἘΦΡΑῚΜ ΤΟΥ͂ ΣΎΡΟΥΑΘΕΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ!!! ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣENA KANAΛΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣἩ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΑΡΟΥΣΊΑ – ὉΣΊΟΥ ἘΦΡΑῚΜ ΤΟΥ͂ ΣΎΡΟ

 Ιούλ 28th, 2018 |   Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ… ΠΟΙΟΙ;

Διαβάστε ἐδῶ

Τη πρωτοβουλία για την συλλογή τῶν υπογραφῶν εναντιον του Καλαβρύτων την ανέλαβε, ποιός ἄλλος; Το AVAAZ!  Το παγκόσμιο αυτό κανάλι, ποὺ μαζεύει ὑπογραφές για τους δικούς του, λόγους καὶ χρηματοδοτεῖται ἀπὸ τὸν Σόρος. Και εμεις παλαιότερα την πατήσαμε και τους βάλαμε υπογραφές, γιατὶ δεν τοὺς ξέραμε. Το αντιληφθήκαμε όταν  είδαμε να μαζεύουν υπογραφές εναντιον του Σύριου πρόεδρου Ασαντ, που αγωνίζεται για τον λαό του παίρνοντας θέσι τῆς ἀντιθετου παρατάξεως τῶν τζιχαντιστιων!
Μην έχετε πάρε-δωσε με αυτούς και μη βαζετε την υπογραφή σας, ὅταν εἶναι ἀπὸ πίσω αὐτοί, ἀκόμα και ὅταν σᾶς φαίνονται κάποια αἰτήματα δίκαια.
Ποιοι κρύβονται πίσω από το AVAAZ, πατῆστε τους παρακάτω συνδέσμους καὶ διαβάστε τὰ ἄρθρα:

Ὁ Soros καί ἡ CIA πίσω (καί) ἀπό τήν avaaz; |

και αυτό

ΤΟ AVAAZ ΤΟΥ SOROS ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ …

και αυτό

Avaaz: Ήρωες «κλικτιβιστές» ή λύκοι του Σόρος με προβιά;

Οι αγαπούλιδες δεποτάδες της παγκοσμιοποίησης θέλουν τους ἐπαίνους ἀπὸ τοὺς αἰρετικούς, τοὺς ἀθέους και ἀλλοθρήσκους. Σ᾽ αὐτοὺς περιορίζουν τὴν ἀγάπή τους, ὑπερτονίζοντας μόνο τὴν ἀγάπη τοῦ Θεοῦ, ἐνω διώκουν ευλαβεις ιερεις που διαμαρτύρονται για την προδοσία της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.
Ομως ὁ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ, και θέλει την μετάνοια και σωτηρία μας. Μακροθυμει και δεν ἐκδικεῖται ὅταν ἁμαρτάνουμε. Μᾶς δίνει εὐκαιρίες γιὰ νὰ μετανοήσουμε, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, αυτο μας το αποκρύπτουν οἱ οιἰκουμενισταί δεσποτάδες. Με την ψευτοαγάπη τους ἐξαπατοῦν τους χριστιανούς! Τους ἀνοίγουν τὴν πόρτα της κολάσεως, λέγοντας: Μή φοβᾶστε, λένε, βγαλτε τα μάτια σας, ο Θεός εινε αγάπη και δεν τιμωρεῖ! Στό Χριστιανισμό ὅλα ἐπιτρέπονται! Εἶναι ψεῦτες και ἀπατεῶνες, γιατί ὁ Χριστός εἶπε τὰ ἀντίθετα. Αυτοί ἀντί το Εὐαγγέλιο τοῦ Χριστοῦ χρησιμοποιοῦν τὸ ἀντιευαγέλιο τοῦ ἀντιχρίστου και ὁδηγοῦν στὴν ἀπώλεια τὶς ψυχιές για τις ὁποῖες ὁ Χριστος σταυρώθηκε. Ο Θεός  μας δίνει ευκαιρίες και περιμενει την μετανοια μας, αλλά αν δεν αλλάζουμε τελειώνει η μακροθυμια τοῦ  Θεου και  έρχεται η ωρα της κρίσεως και της δικαιοσύνης
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΣΗ
Του «οσίου Ἐφραὶμ τοῦ Σύρου

Η δευτερα παρουσια

ΑΓΑΠΗΤΟΙ μου ἀδελφοί, ἀκοῦστε γιὰ τὴ δεύτερη καὶ φοβερὴ παρουσία τοῦ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ.
Ἔφερα στὸ νοῦ μου τὴν ὥρα ἐκείνη καί, καθὼς ἀναλογίστηκα ὅσα πρόκειται τότε νὰ συμβοῦν, κατατρόμαξα. Ποιὸς μπορεῖ νὰ τὰ διηγηθεῖ; Ποιὰ γλώσσα μπορεῖ νὰ τὰ περιγράψει; Ποιὰ αὐτιὰ μποροῦν νὰ τ’ ἀκούσουν;
Τότε ὁ Βασιλιὰς τῆς οἰκουμένης θὰ σηκωθεῖ ἀπὸ τὸ θρόνο τῆς δόξας Του καὶ θὰ ἔρθει γιὰ νὰ κρίνει ὅλους τοὺς κατοίκους τῆς γῆς, ἀμοίβοντας μὲ αἰώνια μακαριότητα τοὺς ἄξιους καὶ τιμωρώντας μὲ αἰώνια κόλαση τοὺς ἁμαρτωλούς!
Ὅταν τὰ φέρνω αὐτὰ στὸ νοῦ μου, τρόμος μὲ κυριεύει….
Διαβᾶστε τὴν ὁμιλία τοῦ ἁγίου Ἐφραίμ τοῦ Σύρου:

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ Β´ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ:

Τρομολαγνεία και αγαπολαγνεία σε τραγικά γεγονότα
http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/23075-tromolagneia-kai-agapolagneia-se-tragika-gegonota

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Δεν υπάρχει Θεός τιμωρός, αλλά Θεός αγάπης»
«η μόνη ίσως παρηγοριά, τούτες τις στιγμές, είναι η πίστη της Εκκλησίας μας πως ένας τέτοιος μαρτυρικός θάνατος εξιλεώνει και σώζει τις ψυχές». (Τὰ παραπάνω λόγια τοῦ Ἰγνατίου εἶναι ὀρθόδοξα και κηρύττουν μετάνοια. Ἀλλὰ ἔρχονται σε ἀντιθεση με το ὅτι ὁ Θεός εἶναι μόνο ἀγάπη).
http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/23044-dimitriados-ignatios-den-uparxei-theos-timoros-alla-theos-agapis

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙ ΤΙΜΩΡΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ

Απεφάνθη ο άγιος Δημητριάδος ότι «δεν υπάρχει τιμωρός Θεός αλλά Θεός αγάπης» και έσπευσε να ζητήση συγγνώμη «αν σκανδαλίσαμε κάποιους, παρουσιάζοντας έναν Θεό τιμωρό, που φοβόμαστε να προσεγγίσουμε. Πολλές φορές εμείς γινόμαστε η αιτία της απομάκρυνσης από τον Θεό, γιατί Τον παρουσιάζουμε ως κριτή μόνο, ενώ ήρθε για να σώσει τον κόσμο».
Κανείς, μα κανείς, δεν παρουσίασε το Θεό μονάχα ως κριτή και τιμωρό. Τονίζουν πολλοί, όμως, το γεγονός ότι ο Θεός δεν είναι μονάχα αγάπη αλλά και δικαιοσύνη. Συνήθως, μένουμε μονάχα στο πρώτο και το δεύτερο το ξεχνάμε. Γράφει ο άγιος Νεκτάριος στο μνημειώδες σύγγραμμα ΠΕΡΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΨΥΧΗΣ για τη Θεία Δικαιοσύνη: Ή ίκανοποίησις τής θείας δικαιοσύ­νης, τής προσβληθείσης δια τής δημι­ουργίας τής άμαρτίας ύπό του άμαρτήσαντος, εΐναι καί άπαίτησις του δικαίου πρός θεραπείαν καί ένδόμυχος διάθεσις του άμαρτήσαντος πρός έξιλέωσιν του Θεού.
Ή άπαίτηοις του δικαίου καί ή διάθεσις της καρδίας πηγάζουσιν έκ της αύτής πηγής, έκ τής άϊδιότητος του θείου νό­μου- τό δίκαιον άπαιτεΐ τήν ΐκανοποίησιν δια τήν άϊδιότητα του θείου νόμου, όν έπεβουλεύθη ή άμαρτία- έπίοης καί ή καρδία ζητεί έξ ένδιαθέτου όρμής να ΐκανοποιήοη τήν θείαν δικαιοσύνην, δι­ότι ένδομύχως έπιποθεΐ καί επιζητεί τήν έπικράτηοιν του θείου νόμου καί σπεύ­δει να ένεργήση ύπέρ τής άϊδιότητος αύτού- ό ένδόμυχος ούτος πόθος προ­έρχεται έκ τής συνταυτίσεως τού θελή­ματος τού έσω άνθρώπου μετά τού νό­μου τού Θεού».
Πληθωρικός ο λόγος περί αγάπης του Θεού στις μέρες μας και μονοδιάστατος. Πενιχρός ή/και ανύπαρκτος ο λόγος περί δικαιοσύνης και περί μελλούσης κρίσεως και ανταποδόσεως και αιωνίου κολάσεως. Πού ο αφυπνιστικός και εγερτικός προς μετάνοια λόγος, πού η απειλή των αιωνίων βασάνων που διατρέχει όλα τα συγγράμματα των πατέρων και των αγίων; Εν ονόματι ποίας λογικής τονίζουμε μονάχα την αγάπη του Θεού και αποσιωπούμε τη δικαιοσύνη Του; Εν ονόματι ποίας αγιογραφικής και αγιοπατερικής βάσεως αποφαινόμαστε ότι ο Θεός δεν τιμωρεί; Μήπως επειδή κάτι τέτοιο δεν τυγχάνει politically correct;
Δεν αιρετίζουμε έτσι; Δεν αναπαύουμε τον άνθρωπο στην αμαρτωλότητά του; Αφού δεν τιμωρεί ο Θεός μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Δεν πρόκειται να λογοδοτήσω. Τι διαλαμβάνει, όμως, εν προκειμένω η πατερική γραμματεία; Ο άγιος Ιωάννης της Κλίμακος, ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης και πολλοί άλλοι;
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι αγαπολόγοι κληρικοί είναι να ζητήσουν συγγνώμη επειδή σκανδαλωδώς παρουσιάζουν το Θεό μονάχα σαν αγάπη και όχι και σαν δικαιοσύνη. Αιρετίζουν, σκανδαλίζουν τους πιστούς και κάθε άλλο παρά τους ωθούν προς τη σωτηριώδη μετάνοια.
Επίσης κάποιος μητροπολίτης οφείλει όχι μία αλλά πολλές φορές να ζητήση συγγνώμη για την υπογραφή του στο επαίσχυντο και προδοτικό κείμενο του Porto Alegre, για τη λειτουργία της αντι-πατερικής και πατρομάχου «Ακαδημίας θεολογικών σπουδών» Βόλου, για τις δηλώσεις του-εισήγηση στην παπική ημερίδα για τη Β’ Βατικάνεια Σύνοδο καθώς και για πολλά άλλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου