Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Νέα πρόκληση κατά των Ενόπλων Δυνάμεων από την ΠΟΕΔΗΝ που εκτοξεύει …κατηγορίες για το Μάτι


Με τρόπο που προκαλεί πλέον σοβαρά ερωτήματα συνεχίζονται οι επιθέσεις εναντίον των ΕΔ , επειδή …έσπευσαν στην περιοχή της φλεγόμενης ανατολικής Αττικής. Το …γαϊτανάκι των προκλητικών και αστήρικτων επιθέσεων ανέλαβε η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία σε ανακοίνωσή της την οποία δεν γνωρίζουμε ποιος …στρατηγός της υπογράφει, φέρεται να έχει άποψη για τον τρόπο με τον οποίο επιχείρησαν οι δυνάμεις του ΠΝ και παριστάνει ότι δεν γνωρίζει ούτε βασικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα στρατιωτικά νοσοκομεία και με το πως διακομίζονται σ΄ αυτά τραυματίες και στην προκειμένη περίπτωση εγκαυματίες.

Η ΠΟΕΔΗΝ στοχοποιεί τον Καμμένο και για να τον …πετύχει χρησιμοποιεί τις ΕΔ! Διαμαρτύρεται γιατί στα σκάφη που έσπευσαν να σώσουν κόσμο δεν υπήρχε και από ένας στρατιωτικός ιατρός και καταγγέλει ότι παρά το γεγονός ότι τα στρατιωτικά νοσοκομεία ήταν σε επιφυλακή, δεν μεταφέρθηκε σ΄ αυτά ουτε ένας τραυματίας. Φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά στην ΠΟΕΔΗΝ ότι αυτό δεν είναι στις αρμοδιότητες ούτε του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ,ούτε των Γενικών Επιτελείων.
Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ προβληματίζει γιατί δεν μπορεί να είναι τόσο άσχετοι ιατροί περί των νοσοκομειακών θεμάτων.
Το ΥΠΕΘΑ πάντως απάντησε με ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι τα στοιχεία διαψεύδουν την ΠΟΕΔΗΝ:
” Η Φρεγάτα «ΕΛΛΗ» όχι μόνο κατέπλευσε έγκαιρα στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Αττικής, αλλά ανέλαβε το έργο συντονισμού των υπολοίπων πλωτών μέσων που βρίσκονταν στην περιοχή. 
Όσον αφορά την κατανομή των εγκαυματιών και των τραυματιών στα νοσοκομεία, η ΠΟΕΔΗΝ γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 

Τα στρατιωτικά νοσοκομεία ετέθησαν σε άμεση ετοιμότητα. Το Υπουργείο Υγείας ζήτησε μόνο τη διάθεση δύο ασθενοφόρων. Νοσηλεύτηκαν 14 περιστατικά όπως ζητήθηκε”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου