Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΟΤΟΠΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ Η ΒΙΟΤΟΠΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ


Δημήτρης Παπαγεωργίου
H abitat destruction ή habitat loss ονομάζεται στην οικολογική- επιστημονική ορολογία η καταστροφή των οικοτόπων ενός είδους. Η μάλλον η διαδικασία κατά την οποία ο φυσικός βιότοπος ενός είδους αδυνατεί να υποστηρίξει τα είδη που είναι παρόντα. Σε αυτή την διαδικασία οι οργανισμοί που προηγουμένως χρησιμοποιούσαν τον τόπο αντικαθίστανται ή καταστρέφονται, μειώνοντας την βιοποικιλότητα.


Η καταστροφή των οικοτόπων, λόγω ανθρώπινης δραστηριότητας, συμβαίνει κυρίως για τον σκοπό της συλλογής φυσικών πόρων για την βιομηχανική παραγωγή και την αστικοποίηση.  Η καταστροφή των βιοτόπων κατατάσσεται σήμερα ως ο κύριος λόγος της εξαφάνισης ειδών, σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι  μια διαδικασία αλλαγής του φυσικού περιβάλλοντος που μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγος όπως η κατακερμάτιση του βιοτόπου,οι γεωλογικές διαδικασίες, η αλλαγή του κλίματος ή και από ανθρώπινες δραστηριότητες όπως η εισαγωγή εισβάλλοντων ειδών. Εάν καταφέρετε να βρείτε έστω και έναν αριστερό-οικολόγο που να διαφωνεί με τον παραπάνω ορισμό, να μου στείλετε την διευθυνσή του.
 Εάν πάρετε τον παραπάνω ορισμό και τον προσαρμόσετε με τρόπο που να αφορά το πώς η χώρα μας αλλάζει με τρόπο τέτοιο που “αντικαθιστά ή καταστρέφει” τον ιθαγενή της πληθυσμό, και τον δώσετε σε κάποιον αριστερό, κατά πάσα πιθανότητα θα χαρακτηριστείτε ως “ρατσιστής” και είναι πιθανόν η κουβέντα να τελειώσει εκεί. Αυτό έκανε και ο “εκπροσωπός” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Παπαδημούλης με το τελευταίο του tweet αναφορικά με το ζήτημα του κοινωνικού μερίσματος. Στο οποίο σημείωνε: “Το κοινωνικό μέρισμα καλώς το πήραν όσοι μένουν στην Ελλάδα κ πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις καθώς κ τα κοινωνικά κριτήρια που ορίστηκαν.
 Η λογική «κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες», μυρίζει ρατσισμό. Θα πουν κάτι γι αυτό η ΝΔ κ το «Κίνημα Αλλαγής»; Πάλι μικροπολιτική σιωπή;” Το γεγονός ότι ζούμε σε ένα, προφανώς λόγω ανθρώπινης παρέμβασης, περιβάλλον στο οποίο οι “οργανισμοί που προηγουμένως χρησιμοποιούσαν τον τόπο αντικαθίστανται ή καταστρέφονται” είναι άσχετο, καθώς για την αριστερά οι νόμοι που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν ολόκληρη την υπόλοιπη φύση, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ανθρώπους. Είναι παρανοϊκό αυτό που βιώνουμε.


Η κυριαρχία της αριστερίστικης “πολιτικής ορθότητας” και η επιβολή της, μέσω κατηγοριών όπως αυτή του ρατσισμού δεν επιτρέπει σε κανέναν να πει το απλό: ότι δηλαδή χρέος των κυβερνήσεων της Ελλάδας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων. Εάν το πει κανείς αυτό στην παρανοϊκή μεταφιλελεύθερη δημοκρατία των ΜΚΟ και των δικτύων εξουσίας που περιβάλλουν τους κομματικούς οργανισμούς, κινδυνεύει να οδηγηθεί στα δικαστήρια ως εγκληματίας σκέψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου