Το συριακό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sana ανέφερε από την πλευρά του πως «η συριακή σημεία υψώθηκε στο φυλάκιο Νασίμπ».
Οι δυνάμεις «Τίγρης» «σκούπισαν» την νότια πλευρά της  Busra Al-Sham και συγκεκριμένα τις πόλεις Samad, Samaj, Taysiya, Muqtalah, Nada και Al-‘Amman.
Επιπλέον, ο συριακός Στρατός κατέλαβε νέα φυλάκια στα σύνορα καθώς οι ισλαμιστές άρχισαν να αποσύρονται δυτικά προς την πόλη Al-Mata’yah.
Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή, ο συριακός Στρατός κατέλαβε τα φυλάκια από το Νο 67 έως το Νο71 με συνέπεια να εκκαθαριστούν 230 τχλμ εδάφους στην ΝΑ Daraa.
Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ρωσοσυριακές δυνάμεις βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκληρωτική εκκαθάριση του άξονα Sweida-Daraa για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου στην Συρία.
Οι ισλαμιστές συνεχίζουν ακόμη την παράδοση οπλισμού.
Είναι απίστευτες οι ποσότητες που κατείχαν σε  IEDs, RPGs, σφαίρες όλων των ειδών, συστήματα επικοινωνίας, T-55, T-55M, 2 T-55AMV, 1 VT-55KS, 5 BMP, ZU-23, BMP-1P, 2 122 mm D-30, 37 mm M1939,  T-55AMV , 7 εκτοξευτές TOW, 2 εκτοξευτές MILAN, 15 Kunkors και Fagot missiles, 12 πυραύλους Red Arrow.
Ο κατάλογος είναι ατελείωτος…