Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Τετάρτη 8 μμ: ΝΕΟ κάλεσμα συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη


Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. 



Τετάρτη 11/7/2018,  στις 20:00, είναι το νέο κάλεσμα για συλλαλητήριο υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Η συγκέντρωση θα γίνει στον Λευκό Πύργο και θα ακολουθήσει και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

ΥΓ.
Προσοχή πορεία παρακρατικών (αναρχικών) στις 6:30 στο άγαλμα του Βενιζέλου στην Αριστοτέλους  (που λογικά θα κινηθεί στο κέντρο της πόλης).  Το πιο πιθανόν είναι να επιστρέψουν στο ίδιο σημείο μετά από σύντομη πορεία (μεταξύ Αγ.Σοφίας - Ερμού/Τσιμισκή- Βενιζέλου). (Παραπάνω αποκλείεται να περπατήσουν από το πολύ "χόρτο"..)

Προσεγγίζετε με προσοχή αν φέρετε μαζί σας εμφανώς κοντάρια με σημαίες κλπ.
Μια πρακτική λύση είναι να προηγείται κάποιος μπροστά, πχ 100-200 μέτρα,  για να σας ειδοποιήσει έγκαιρα (επιβεβαιώστε - δοκιμάστε- ότι μέσα στην κίνηση κ τον θόρυβο μπορείτε να ακούσετε αμέσως το κινητό σας).
Αν έχετε λίγο καλή όσφρηση θα τους καταλάβετε καθώς πλησιάζετε: μυρίζουν άσχημα!! σαν "άπλυτοι"!!! αν και φοράνε πανάκριβα επώνυμα ρούχα που τους πήρε ο πλούσιος μπαμπάς-μαμά!!!

Είπαμε όταν δεν φτάνει το μικρόφωνο του δημοσιογράφου (είστε "ακροδεξιοί", "φασίστες"), και το "χημικό" του αστυνομικού, το σύστημα επιστρατεύει τους
παρακρατικούς-αναρχικούς για να φοβίσουν τον κόσμο και να επέμβει η αστυνομία "αναγκαστικά" για να διαλύσει την νόμιμη συγκέντρωση και πορεία (θυμάστε τις κλούβες που έβαζαν στην παραλιακή για να μην φτάσει η νόμιμη πορεία στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου και τα ατελείωτα χημικά με τα οποία "ψέκαζαν" και πάλι... δείτε εδώ. "Εργα και ημέραι" ΣΥΡΙΖΑ! Ευκαιρία να βιώσουν οι νέοι τι θα πει κομμουνιστική "αντίληψη" περί ελευθερίας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου