Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Aϊνταχο: 30χρονος «έπνιξε» στο αίμα παιδικό πάρτι. Εννέα οι νεκροί!

Στο αίμα βάφτηκε παιδικό πάρτι στο Αϊνταχο των ΗΠΑ, όταν ένας 30χρονος Αφροαμερικανός εισέβαλε στο διαμέρισμα πολυκατοικίας όπου γινόταν η γιορτή και μαχαίρωσε εννέα άτομα - ανάμεσά τους και έξι μικρά παιδιά ηλικίας τριών έως 12 ετών!
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που στα ρεπορτάζ τους έκαναν λόγο για «φρικιαστική επίθεση», δράστης είναι ο Τίμι Κίνερ (φωτό), ο οποίος -καταπώς φαίνεται- ήθελε να εκδικηθεί τη γυναίκα που τον φιλοξενούσε σε διαμέρισμα του ίδιου κτιρίου, αλλά μία ημέρα νωρίτερα του είχε ζητήσει να φύγει. Παρ' όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της επίθεσης δεν την εντόπισε, αν και θεωρούσε πως και η ίδια θα βρισκόταν εκείνη την ώρα στο πάρτι, και γι' αυτό άρχισε να μαχαιρώνει αδιακρίτως τους παρευρισκομένους.

Ο 30χρονος συνελήφθη από τις Αρχές και έχει προφυλακιστεί, χωρίς δυνατότητα να αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης, στη φυλακή της κομητείας Εϊντα. Οπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, τον βαρύνουν 15 κατηγορίες: έξι για τραυματισμούς παιδιών και εννέα για επίθεση με επιβαρυντικές περιστάσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κανένας δικηγόρος δεν έχει δεχτεί να αναλάβει την υπεράσπισή του.
dimokratianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου