Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Πάνος Καμμένος.


Διαβάζουμε ότι στις 5 ή 6 Ιουλίου η Βουλή των Σκοπίων θα ξαναψηφίσει για την συμφωνία με την Ελλάδα. Εν τω μεταξύ, ήδη ξεκίνησε στα Σκόπια και η εκστρατεία για το δημοψήφισμα που υπολογίζεται ότι θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Αυτό που συμβαίνει δηλαδή είναι ότι ακολουθούνται τα βήματα της συμφωνίας που υπέγραψαν οι δύο υπ. εξ.

Φανταστείτε λοιπόν πόσο σαθρή και γελοία θα φαινόταν αυτή η συμφωνία, και πόσο περισσότερο θα δικαιώνονταν Γαλλία, Ολλανδία και Δανία που έριξαν την πρώτη κρυάδα στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αρνούμενοι την έναρξη διαπραγματεύσεων για την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ, εάν λίγο μετά την υπογραφή της και την ώρα που η μία πλευρά (Σκόπια) προσπαθεί να ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα που συμφώνησαν, ο κυβερνητικός συνασπισμός της άλλης πλευράς (Ελλάδα) άρχιζε να διαλύεται λόγω αυτής ακριβώς της συμφωνίας. Ήδη οι ΑΝΕΛ μετράνε δύο απώλειες βουλευτών και ο περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης ανεξαρτητοποιήθηκε.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ο Καμμένος με την «ΒΟΜΒΑ» του, όπως την χαρακτηρίζουν πομπωδώς κάποιοι καλοθελητές. Ποία είναι αυτή η «ΒΟΜΒΑ»; Ότι όταν έρθει η ώρα!, άν έρθει!, ο Καμμένος θα εκτελέσει την λαϊκή εντολή που έλαβε και θα αποσυρθεί από την κυβέρνηση. !! Δεν ξέχασε επίσης να καλοπιάσει τους ψηφοφόρους λέγοντας ότι αυτοί που διαδηλώνουν είναι πατριώτες και όχι φασίστες. Ταυτόχρονα, συζεί με το κόμμα που τους αποκαλεί φασίστες! Δεν αποκλείεται να προκληθούν εκλογές όταν έρθει η συμφωνία στην Ελληνική Βουλή και ο Καμμένος να γίνει ξανά ο «άλλος πατριώτης» που γνωρίζαμε, δηλαδή, θα ωρύεται και θα χτυπιέται σαν το χταπόδι στα έδρανα της Βουλής για να επανεκλεγεί. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή. Και η συμφωνία θα προχωρήσει, και ο Καμμένος θα δώσει ρεσιτάλ πατριωτισμού.
Προς το παρόν, ο κομανέτσι Καμμένος ως «έντιμος» εταίρος και ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑ, προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Από την μία να κοιμίσει τους Έλληνες που βγαίνουν στους δρόμους και να περιορίσει περαιτέρω διαρροές από το κόμμα του. Από την άλλη να διατηρηθεί το «ΝΑΙ» της μίας πλευράς (Ελλάδα) για να προχωρήσουν κανονικά οι διαδικασίες της συμφωνίας στην άλλη πλευρά (Σκόπια). Ένας Θεός ξέρει τι ανταλλάγματα πήραν γι’ αυτήν την συμφωνία, κι ας έβαλαν ωρολογιακές βόμβες στα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος.
Διότι κύριοι, συμφωνία υφίσταται και προχωράει όταν και οι δύο πλευρές δηλώνουν παρών. Πάνω σε ποια βάση θα εκτελέσουν οι Σκοπιανοί τα βήματα που ορίζει η συμφωνία όταν αυτή η συμφωνία με το καλημέρα σας θα έχει διαλύσει την άλλη πλευρά, δηλαδή θα έχει ακυρωθεί στην πράξη; Και όπως και να το κάνουμε, δεν είναι δυνατόν ο Καμμένος να μείνει χωρίς υπουργική καρέκλα!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ.
***
Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ

averoph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου