Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Η JYSK ανοίγει κατάστημα στα Γιάννινα

Tις τελευταίες ημέρες γίνεται όλο και περισσότερο γνωστό ότι μια μεγάλη Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων, η JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ στα Ελληνικά) θα ανοίξει στα τέλη Ιουλίου κατάστημα στα Ιωάννινα.
Ποια είναι όμως η JYSK, τι εμπορεύεται και τι είναι αυτό που την έχει κάνει μια από τις πιο διαδεδομένες αλυσίδες καταστημάτων στον κόσμο, με πάνω από 2.600 καταστήματα σε 50 χώρες; Και τι μπορούν να περιμένουν οι πελάτες στα Ιωάννινα από το νέο κατάστημα;
Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα λιανικής από τη Δανία που πωλεί «ό, τι χρειάζεστε για το σπίτι», και είναι ιδιοκτησία του αρχικού ιδρυτή της, Lars Larsen, ο οποίος είναι γνωστός σε όλη τη Δανία ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας που έχει πάντα «μια σπουδαία προσφορά».

Διαβάστε εδώ το καταπληκτικό success story του Lars Larsen στην αυτοβιογραφία του, που εκδόθηκε το 2004 και μοιράστηκε σε όλα τα νοικοκυριά της Δανίας!
Το πρώτο κατάστημα JYSK άνοιξε στη Δανία το 1979, και η Σκανδιναβική προέλευση της εταιρείας είναι αισθητή ακόμα και σήμερα στο επιχειρηματικό της μοντέλο. Ο Σκανδιναβικός χαρακτήρας της JYSK είναι παρών στη σχεδίαση και τις απλές γραμμές, αλλά και στην αφοσίωση στην ποιότητα. Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από πάνω από 2.600 καταστήματα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε εβδομάδα 2 νέα καταστήματα JYSK ανοίγουν κάπου στον κόσμο. 

Δείτε σε αυτό το time line την ιστορία της JYSK από το 1979 έως σήμερα!
Σε μια εποχή που πολλές μεγάλες εταιρείες αποχωρούν από την Ελλάδα, η JYSK επέλεξε να έρθει και να επενδύσει στη χώρα μας. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η Δανέζικη εταιρεία έχει ανακοινώσει πενταετές πλάνο με 40 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Στην Ελλάδα η JYSK έχει αυτή τη στιγμή 18 καταστήματα ενώ την Πέμπτη 26 Ιουλίου, ένα νέο κατάστημα JYSK, το δέκατο ένατο, ανοίγει στα Ιωάννινα, στο 4ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας).
O Lars Larsen και ο Δανός Πρέσβης εγκαινιάζουν το πρώτο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα, στην Αθήνα (ΣΕΠ 2015)
H JYSK πιστεύει πως η ποιότητα δεν πρέπει απαραίτητα να κοστίζει μια περιουσία. Ο λόγος που έχει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες καθημερινά σε όλο τον κόσμο, είναι η ποιότητα σε καλή τιμή. Τα στρώματα, τα παπλώματα, τα μαξιλάρια, τα υφάσματα, τα έπιπλα εσωτερικού χώρου αλλά και τα έπιπλα κήπου έχουν όμοια ποιότητα με εκείνη των ακριβών εναλλακτικών επιλογών - αλλά σε χαμηλότερες τιμές.
Η Βασιλική Οικογένεια της Δανίας έχει υπάρξει για χρόνια πελάτισσα της JYSK, παράδοση για την οποία η JYSK είναι περήφανη. Η Βασίλισσα της Δανίας επέτρεψε στη JYSK τη χρήση του σήματος «Επίσημος προμηθευτής της Δανικής Βασιλικής Αυλής». Ο τίτλος απονέμεται αποκλειστικά σε πρόσωπα ή εταιρείες που συνεργάζονται χρόνια με την βασιλική αυλή, είναι αξιόπιστες οικονομικά και έχουν καλή φήμη.
Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα και είδη διακόσμησης. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5).
Πριν λίγους μήνες η JYSK διακόσμησε δύο δωμάτια στο ξενοδοχείο Ferdinand, στο Aarhus της Δανίας, αποκλειστικά με έπιπλα και είδη διακόσμησης JYSK. Τώρα τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμα και στα Τρίκαλα και η ευκαιρία ανανέωσης, ενόψει και των εγκαινίων του καταστήματος JYSK Τρικάλων είναι μοναδική.
Αλλά και στα έπιπλα και είδη διακόσμησης κήπου η JYSK διαθέτει μια σειρά προϊόντων που υπόσχονται να φέρουν το Σκανδιναβικό καλοκαίρι στον κήπο μας!
Πλέον, το Σκανδιναβικό design και οι εξαιρετικές προσφορές της JYSK θα είναι διαθέσιμες και στους κατοίκους των Ιωαννίνων. Η ώρα των εγκαινίων πλησιάζει και ακούγεται ότι αποκλειστικά για τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Ιωαννίνων η εταιρεία έχει ετοιμάσει απίστευτες προσφορές και εκπλήξεις. Δεν μένει παρά να το διαπιστώσουμε από κοντά.
Aκολουθήστε τη JYSK Ελλάδας στα Social Media
JYSK GREECE στο Facebook 
JYSK GREECE στο Instagram
JYSK GREECE στο YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου