Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Νέος «Πούκι» στον ΠΑΟΚ – Top «κλεισμένος» στόχος χάνεται οριστικά – «Γκρεμίζει» την Τούμπα ο Ιβάν

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της πώλησης του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ισπανός φορ δεν πήγε στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας και οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι η διοίκηση έχει συμφωνήσει -πιθανότατα- με ομάδα από το εξωτερικό.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος σύλλογος θέλει τον Πέδρο Κόντε, ωστόσο περισσότερα αναμένεται να διαρρεύσουν ενδεχομένως εντός της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από τον «Άγιαξ της Ηπείρου».
Μάλιστα, η συγκεκριμένη μεταγραφή φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνο και τον παίκτη, ο οποίος πριν λίγο καιρό ετοιμαζόταν να πάρει μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, αλλά οι συζητήσεις αποδείχθηκαν ότι δεν έγιναν ποτέ σε ρεαλιστική βάση.
Θυμίζουμε, βεβαίως, ότι το όνομα του Πέδρο  Κόντε έπαιξε για πολύ καιρό δυνατά (και μέχρι πρόσφατα) για τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός φορ ήταν από τους παίκτες που είχαν «κλείσει» στην Τούμπα, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο το deal δεν προχώρησε ποτέ, καθώς στον Δικέφαλο εξέταζαν παράλληλα άλλες λύσεις από το… πάνω ράφι.
Στη Θεσσαλονίκη, άλλωστε, υπήρχαν εξ αρχής ενδοιασμοί για τον Πέδρο Κόντε και κατά πόσο μπορούσε να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ. Προφανώς στην Τούμπα το πήραν απόφαση πως ο Ισπανός δεν κάνει ούτε για εναλλακτική λύση και γι’ αυτό ο ΠΑΣ έκανε τις κινήσεις του για να παραχωρήσει εκτός συνόρων, όπως όλα δείχνουν, τον 29 χρονο φορ.
Εξάλλου, στον ΠΑΟΚ ψάχνουν αυτή την περίοδο για έναν επιθετικό τοπ κλας που θα έρθει να κάνει τη διαφορά και ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για τον οποίο στην Τούμπα περιμένουν μεγάλη πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου