Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Η θρησκεία των ΝΑΖΙ. Β Μέρος

Το 1870 ο Edward Bulwer με ένα μυθιστόρημα περιγράφει μια υπόγεια φυλή υπερανθρώπων με μυστηριώδη δύναμη, που κατέχουν το ελιξίριο της ζωής. Η Γη ήταν κούφια. Οι Vril-ya είναι οι απόγονοι κατοίκων της Ατλαντίδας που σύρθηκαν στον πυρήνα της Γης για να ξεφύγουν από τον κατακλυσμό.
                             Πηγή εικόνας
                                  http://www.enet.gr/


Το 1918 σχηματίσθηκε ο Πολιτικός Κύκλος των Εργατών, ένα κίνημα για την προώθηση των ιδεών της θούληςστους εργάτες της βιομηχανίας και την αναχαίτιση της εξάπλωσης των μαρξιστικών ιδεών. Πρόεδρος του ήταν το μέλος της Εταιρίας Καρλ Χάπερ. Από αυτό τον πολιτικό κύκλο προήλθε το 1919 το Γερμανικό Κόμμα των Εργατών, το οποίο μετά από ένα χρόνο έγινε το Ν80ΑΡ, υπό την αρχηγία του Αδόλφου Χίτλερ. Κατά τα τέλη του 1919 ο Χίτλερ συνάντησε το δραματουργό, ποιητή και δημοσιογράφο Ντήτριχ Εκαρντ, πλούσιο εκδότη μιας αντισημητικής κυρίως εφημερίδας και συγχρόνως αποκρυφιοτή και δάσκαλο της μαγείας. 


Ως μυημένος ο 'Εκαρντ ανήκε στον εσωτερικό κύκλο της Εταιρίας της θούλης, όπως επίσης και σε άλλα εσωτερικά τάγματα. Τον ίδιο χρόνο ο Χίτλερ γνώρισε και τον αρχιτέκτονα Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, επίσης μέλος της θούλης. Πεθαίνοντας το 1923 ο Έκαρντ, με τα πνευμόνια του καμμένα από το χημικό αέριο νπερίτη, μή μια προσωπική προσευχή σε ένα μαύρο μετεωρίτη που αποκαλούσε ((καάμπα)) του και τον οποίο κληροδότησε, έναν από τους πατέρες της Αστροναυτικής...

ultima thule- η Έσχατη Θούλη - ήταν το όνομα της πρωτεύουσας της πρώτης ηπείρου που αποικίστηκε από Αρίους. Το όνομα αυτής της ηπείρου ήταν Υπερβόρεια και λέγεται ότι ήταν αρχαιότερη από την Ατλαντίδα και τη Λεμουριά. Εθεωρείτο ως η πύλη προς άλλους κόσμους και το άνοιγμα προς την Κοίλη Γη. Ακόμα και σήμερα οι κάτοικοι της Σκανδιναβίας μιλούν για την υπέροχη χώρα στον Βορρά όπου ο ήλιος δεν δύει ποτέ... Είναι γνωστές και οι ελληνικές παραδόσεις για τους Υπερβορείους και ιδιαίτερα για τον Υπερβόρειο Απόλλωνα και τον ((αιθεροβάτη)), ιπτάμενο και ταξιδεύοντα πάνω σε ένα βέλος, ιερέα του, Άβαρι (α + βάρος, δηλαδή ο αβαρής!)

Σικελιώτης

Α΄ ΜΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου