Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

H ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡ


Το γερμανικό υπουργείο εσωτερικών απαγόρευσε τις δραστηριότητες της συμμορίας Οθωμανοί της Γερμανίας
Οι δραστηριότητες της συμμορίας Οθωμανοί της Γερμανίας που λειτουργούσε ως ¨σύλλογος πυγμαχίας¨,  τερματίστηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας.  Το γερμανικό υπουργείο Αμύνης αναφερόμενο στον σύλλογο αυτό στον οποίο φέρεται να έδωσε χρήματα ο Μετίν Κουλούνκ (βουλευτής του ΑΚΡ) τόνισε το κράτος δικαίου και είπε πως όσοι δεν εναρμονίζονται σε αυτό δεν θα πρέπει να περιμένουν ανοχή.

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Σεεχόφερ ανακοίνωσε πως απαγόρεψε όλες τις δραστηριότητες της συμμορίας ¨Οθωμανοί της Γερμανίας¨ (Osmanen Germania). Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται πως οι ¨Οθωμανοί της Γερμανίας¨ , ¨συνιστούν κίνδυνο για τα ατομικά δικαιώματα και την τάξη¨.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η απαγόρευση επήλθε στα πλαίσια του αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος και καταγράφεται πως ¨Αυτή απαγόρευση φυσικά και περιλαμβάνει και τις ομάδες μηχανόβιων Οθωμανών της Γερμανίας που έχουν διαπράξει σοβαρά αδικήματα. Όσοι παραβλέπουν το κράτος δικαίου δεν θα πρέπει να περιμένουν ανοχή από εμάς¨.
Σύμφωνα με την Ντόιτσε Βέλλε –τουρκικά, σήμερα έγιναν έρευνες στα γραφεία της οργάνωσης σε Ράινλαντ-Πφάλζ, Βάδη-Βυτεμβέργη, Μπαβιέρα και Έσσεν.  
…………………
Diken 10/7/2018
Σχ:  Μέλη της συμμορίας αυτής κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας, εκβιασμό, σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση. Πριν από μικρό διάστημα ο υπουργός Εσωτερικών της Β. Ρηνανίας-Βεστφαλίας είχε ανακοινώσει πως η συμμορία αυτή συνδέεται με κύκλους κοντινούς τον Ερντογάν και στο κόμμα ΑΚΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου