Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Εύβοια: Βιασμός 14χρονου από έναν Έλληνα και έναν Ινδό (Το έγκλημα έγινε καθημερινότητα)


Μια υπόθεση βιασμού 14χρονου αγοριού συγκλονίζει την Εύβοια. Όπως έγινε γνωστό για μαστροπεία και βιασμό συνελήφθησαν ένας 64χρονος και ένας 39χρονος.
Θύμα τους φαίνεται ότι είναι ένα 14χρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί στις 29 Δεκεμβρίου από το σπίτι του στην Τριάδα Ευβοίας.

Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία της μητέρας του παιδιού στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων-Μεσσαπίων. Η μητέρα έψαχνε το παιδί της που είχε εξαφανισθεί και τελικά αποκαλύφθηκε μια φρικιαστική ιστορία με θύμα τον 14χρονο και δράστες έναν 64χρονο Έλληνα και έναν 39χρονο Ινδό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την προανάκριση, το παιδί που η καταγωγή του είναι από την Αλβανία, βρισκόταν στο σπίτι του 64χρονου, που δηλώνει αγρότης, ο οποίος και το εξώθησε να συνευρεθεί με τον 39χρονο Ινδό.
Ο τελευταίος, οδήγησε το μικρό αγόρι σε απόμερο χώρο εντός του προαυλίου του σχολείου της περιοχής.
Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν και οι δύο άνδρες, ο πρώτος για μαστροπεία και ο δεύτερος για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.
Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική έκθεση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελία Χαλκίδας. Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Διρφύων-Μεσσαπίων που συγκεντρώνει επιπλέον στοιχεία για τη δράση του 64χρονου που φέρεται και εκείνος να έχει βιάσει το 14χρονο παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου