Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Βλέπω το κοντινό μέλλον της Ευρώπης… χτυπώ τον εχθρό όταν πέσει σε ''λακκούβα''… και δεν πιστεύω σε σιωνιστικά ‘’κίτρινα γιλέκα’’ και ιταλικά ‘’Πατίνι’

 
Βλέπω το κοντινό μέλλον της Ευρώπης… χτυπώ τον εχθρό όταν πέσει σε ''λακκούβα''…
 και δεν πιστεύω σε σιωνιστικά ‘’κίτρινα γιλέκα’’ και ιταλικά ‘’Πατίνι’’ …

Οι μουσουλμάνοι αποτελούν βασικό εργαλείο για την επίτευξη των ενεργειών
 των σιωνιστών που αποσκοπούν στην παγκόσμια Διακυβέρνηση..
Αυτό το βλέπουμε εύκολα να διενεργείται μέσω του σχεδίου Coudenhove Kalergi.
Τροφοδοτούν την Ευρώπη συνεχώς με λαθρομετανάστες μουσουλμάνους τους οποίους,
 μετά την σιωνιστική συμφωνία του Μαρακές, τους ‘’βάφτισαν’’ νόμιμους ‘’μετανάστες’’
 καταργώντας και τυπικά τα εθνικά σύνορα των χωρών που συμφώνησαν.


Έτσι τροφοδοτώντας εκατομμύρια των εκατομμυρίων από δαύτους στην Ευρώπη διοχετεύουν παράλληλα και ακραίους σουνίτες τρομοκράτες. Όλοι αυτοί ζουν αποκλειστικά με επιδόματα και δωρεάν πάσης φύσεως παροχές. Τους σουνίτες οι ίδιοι οι σιωνιστές τους βάζουν να δημιουργούν τρομοκρατικά χτυπήματα προκειμένου ο λαός να είναι συνεχώς σε φόβο και αστάθεια. Κάποια στιγμή ο σιωνισμός θα προκαλέσει και μια οικονομική κρίση εσκεμμένα με αποτέλεσμα να έχουμε καταρρεύσεις τραπεζών , οικονομιών κλπ.
Τότε όλοι αυτοί οι έποικοι ‘’πολυεργαλεία’’ του σιωνισμού που ζουν δωρεάν θα ξεσηκωθούν και θα αρχίσουν τις σφαγές και το πλιάτσικο γιατί απλά δεν θα έχουν να φάνε.
Κάπου εκεί λοιπόν θα έρθουν οι νέοι ‘’σωτήρες’’  πολιτικοί μασόνοι και θα μας προτείνουν ψηφιακό νόμισμα και τσιπάκι στο χέρι προκειμένου να σταματήσουν οι σφαγές και τα τρομοκρατικά χτυπήματα, μέσω της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης  πάσης φύσεως δραστηριότητας, δηλαδή την Παγκόσμια Διακυβέρνηση!
Και επειδή ακριβώς οι μουσουλμάνοι και όλοι οι αλλόθρησκοι δεν έχουν το πρόβλημα που έχουν οι χριστιανοί με το ‘’τσιπάρισμα’’ η το ‘’χάραγμα’’ όπως το λέει η αποκάλυψη του Ιωάννου, τότε θα βρεθεί όλος ο χριστιανικός κόσμος παράνομος και υπόδουλος στους ‘’νόμιμους’’ και ‘’κυριάρχους’’ πια μουσουλμάνους που θα δεχθούν αδιαμαρτύρητα το τσιπάρισμα…

Σας υπενθυμίζω άλλωστε και κάτι που έχω πει σε προηγούμενα άρθρα μου. Ο σιωνισμός δημιουργεί το ΠΡΟΒΛΗΜΑ για να φέρει τη ΛΥΣΗ. Οπότε τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είναι άσχετο προς την κατεύθυνση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που θέλουν να μας επιβάλουν.

Σας έχω ξαναπεί επίσης ότι ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν είναι εκτός ελέγχου των σιωνιστών. Ακόμη και αυτός που θεωρείτε πολύ σαν ''αντιστασιακό''… τον Σελβίνι, τον οποίο από εδώ και εμπρός ονομάζω ‘’Πατίνι’’… Γιατί και αυτός κινείται σύμφωνα με τα σχέδια του σιωνισμού. Γεμίζουν την Ευρώπη με λαθρομετανάστες και ταυτόχρονα βγάζουν από το πουθενά δήθεν εθνικιστές ηγέτες προκειμένου να φέρουν τη σύγκρουση, και φυσικά το επιθυμητό χάος, μεταξύ λαθρομεταναστών και γηγενών, μουσουλμάνων και χριστιανών! Και ο πολύς ο κόσμος φυσικά καταπίνει το δόλωμα γιατί ακούει επιτέλους κάποιους πολιτικούς να λένε τα αυτονόητα! Ότι υπάρχει ‘’μαμά’’ και ‘’μπαμπάς’’ , ότι δεν υπάρχει ‘’τρίτο’’ φύλλο, ότι οι πατρίδες ανήκουν στους γηγενείς, ότι υπάρχουν σύνορα, ότι οι φόροι είναι πια εξωφρενικοί, ότι μόνο οι γυναίκες γεννούν και θηλάζουν, ότι γιαγιάδες δεν έχουν ρόδες γιατί θα ήταν πατίνια κλπ! Μα καλά δεν καταλαβαίνετε τίποτα πια; Αφού μας γέμισαν, η έτσι νομίζουν δηλαδή, το μυαλό και τις ζωές μας με όλα τα σκουπίδια της αρρωστημένης φαντασίας τους τώρα μας στέλνουν μολυβένια στρατιωτάκια για να μας πουν τα αυτονόητα! Και μερικοί φωνάζουν ΖΗΤΩ χωρίς να βλέπουν τι κρύβεται από κάτω…

Ακόμα και τα ‘’κίτρινα’’ η τα ‘’πράσινα’’ η τα ‘’ροζ’’, και όποια άλλα ακολουθούσουν, ‘’γιλέκα’’ εκτός της Γαλλίας και αυτά του σιωνισμού θα είναι με στόχο να δημιουργήσουν την αστάθεια που σας ανέφερα άλλα και η ευκαιρία να κατεβάσουν στους δρόμους οι εκάστοτε κυβερνήσεις ‘’νομότυπα’’ το στρατό! Αυτό άλλωστε το έκανε ήδη πονηρά και ο αποκαλούμενος από τα χάπατα ‘’πατριώτης’’ Τράμπ αλλά και ο ροζ Μακρόν με ''πάσα'' απο τα ''κίτρινα'' γιλέκα!

Τα ίδια έκαναν και με τον Χίτλερ. Τότε εξαθλίωσαν την Γερμανία τώρα ολόκληρη την Ευρώπη. Τότε χρηματοδότησαν έναν Χίτλερ τώρα χρηματοδοτούν έναν Σαλβίνι, μια Λεπέν έναν Ορμπάν… Αν δεν ήταν δικοί τους ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά και αν με κάποιο τρόπο το κατάφερναν θα τους δολοφονούσαν! Είδατε τι έκαναν στον ‘’μικρό’’ παγκοσμίως αλλά τεράστιο για την Ελλαδα μας μακαριστό Χριστόδουλο που τόλμησε να αντισταθεί στα σχέδια τους… Μήπως ίσως θυμάστε τον ευρωβουλευτή Τζιανλούκα Μπουονάνο που ήταν εναντίων των λαθρομεταναστών και που πρόσβαλε τον σιωνιστή και λαθρολάγνο Αβραμόπουλο στο Ευρωκοινοβούλιο επειδή ήταν αδιάφορος για το θέμα και μετά από λίγες μέρες σκοτώθηκε σε ‘’ύποπτο’’ αυτοκινητιστικό δυστύχημα; Σκότωσαν λοιπόν τους ασήμαντους που ήταν ενάντια στα συμφέροντα τους και τώρα αφήνουν ολόκληρους πρωθυπουργούς να απειλούν τα ίδια αυτά συμφέροντα;
Είναι ντροπή, τουλάχιστον για εμάς τους Έλληνες να εξακολουθούν να μας δουλεύουν οι κατώτεροι διανοητικά σιωνιστές, οι κατώτεροι υπηρέτες του αντίδικου….
Μέχρι και την μαριονέτα τους, τον Δαλάι Λάμα, έβαλαν τις προάλλες να μας πει τα αυτονόητα για να χαρούμε! Ότι δηλαδή η Ευρώπη ανήκει στους γηγενείς που την κατοικούν! Για φαντάσου! Ενώ μας πιπιλίζουν συνεχώς το μυαλό με τους λαθρομετανάστες ‘’ξαφνικά επιτρέπουν’’ να ακούγονται πατριωτικές και ‘’λογικές’’ φωνές από παντού και μέσα από τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ! Δηλαδή φορτίζουν τη σύγκρουση γηγενών – λαθρομεταναστών (που οι ίδιοι κουβάλησαν) όπως είπαμε παραπάνω…

Είναι δυνατόν να ανεβούν στην εξουσία πολιτικοί πατριώτες σε ένα κόσμο που εξουσιάζεται από σιωνιστές; Είναι δυνατόν να επικρατήσουν ασήμαντοι έναντι αυτών που κόβουν το χρήμα, ελέγχουν στρατό, αστυνομία, ΜΜΕ, μετρούν τους ψήφους, ελέγχουν τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια, τις πολυεθνικές και κάθε είδους δραστηριότητα;

Και ίσως τότε ρωτήσετε; Υπάρχει ελπίδα; Τι να κάνουμε;
Μα ότι έκαναν και αυτοί! Να τους χτυπήσουμε με τα ίδια τους τα όπλα! Φροντίζουμε με κάθε τρόπο το ‘’κράτος’’ να λαμβάνει όσο λιγότερα χρήματα γίνεται… Ο ΦΠΑ άλλωστε πρέπει να θυμόμαστε ΟΛΟΙ ότι πηγαίνει στους Ευρωπαίους δυνάστες μας. Φροντίζουμε να κάνουμε ανυπακοή σε ΚΑΘΕ τι που αυτοί θεωρούν ‘’νόμιμο και συνταγματικό’’. Κάνουμε όσο λιγότερες μπορούμε ηλεκτρονικές συναλλαγές και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε όσο μπορούμε περισσότερο μετρητά. Ενημερωνόμαστε αποκλειστικά από πατριωτικά μπλοκ στο ίντερνετ. Κλείνουμε την τηλεόραση. Διδάσκουμε τα παιδιά μας την ελληνική ιστορία. Ενημερώνουμε συνεχώς και επιτακτικά φίλους και γνωστούς. Δεν αφήνουμε λεφτά στις τράπεζες παρκαρισμένα εκτός από λίγα που χρειάζονται για τις όποιες επαγγελματικές η άλλες δραστηριότητες. Μαθαίνουμε καλά όλοι το ρόλο που ήρθαν παίξουν οι πάσης φύσεως ‘’καημένοι’’ και ‘’επενδυτές’’ της κάθε θείας ΤαCIAς και ειδικά τις θέσεις των HOT SPOT κοντά στα διάφορα στρατόπεδα (άρθρο: Αυτός είναι ο χάρτης των HOT SPOT της Αττικής – Τι το περίεργο βλέπετε;). 
Φροντίζουμε να ενημερώνουμε φίλους, γνωστούς και πατριωτικά μπλοκ για τις ενέργειες διάφορων αλληλέγγυων αλλά και για κάθε καινούργιο οίκημα που φιλοξενεί μαζικά και ξαφνικά μουσουλμάνους. Και φυσικά φροντίζουμε να έχουμε αυτάρκεια τροφής και ειδών πρώτης ανάγκης ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ μαζί με είδη επιβίωσης και πρώτης ανάγκης αλλά και άμυνας. (Σας υπενθυμίζω το άρθρο: ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΕΦΟΔΙΩΝ – ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ – ΠΤΩΧΕΥΣΗ)
Και τελικά χτυπάμε τον εχθρό όταν πέσει σε ‘’λακκούβα’’, όταν έρθει σε ‘’δυσμένεια’’, όταν έρθει σε δύσκολη θέση…. Δηλαδή τους εγχώριους πολιτικούς προδότες όταν θα εγκαταλειφθούν από τους πάτρωνες τους λόγο κάποιου σοβαρού πολέμου όπου δεν θα έχουν τον καιρό και την προτεραιότητα να ασχοληθούν άλλο με την Ελλάδα γιατί θα έχουν σοβαρότερα προβλήματα. Και να είστε σίγουροι ότι η ώρα αυτή πλησιάζει. Και τότε να είστε όλοι ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Όσο για τη χώρα μας, πιο αναλυτικά,  εξακολουθούν να ισχύουν τα άρθρα μου τα οποία δείτε αφού πρώτα κατανοήσετε το σχέδιο του αγωγού East Med που συμφωνήθηκε πριν μερικές μέρες μεταξύ Ελλάδας – Ισραήλ - Κύπρου:

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ
ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ… ΟΙ ΜΚΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ….. ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΛΥΚΕΣ…..
ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥ AXEL CIPRA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ‘’ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ’’ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝ…
ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ….

«Στώμεν καλώςστώμεν μετά φόβου Θεού»

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου