Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Η εξουδετέρωση της Αστυνομίας



Η Eνορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργήθηκε για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου πρότεινε, όπως έγινε γνωστό, την παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. με το ερώτημα επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων και για τους οκτώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ενεπλάκησαν στην ακινητοποίηση και τη σύλληψή του.

Το πόρισμα
 προτείνει απόταξη για τους τέσσερις και αργία με απόλυση για τους υπόλοιπους τέσσερις. Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Η εξέλιξη του περιστατικού θα επιβαρύνει το κοινωνικό σύνολο με ακόμα μεγαλύτερο φόρτο εγκληματικότητας, ανασφάλειας και αδικίας. 
Μόνο ο χώρος που σχετίζεται με το έγκλημα μπορεί να θεωρηθεί «νικητής» της αναμέτρησης, αφού τις υλακές των δικαιωματιστών και εκείνων που από την πρώτη στιγμή ανέλαβαν χρέη ιατροδικαστή, ανακριτή, εισαγγελέα, δικαστή, αξιωματικού της «υπηρεσίας» δίωξης φρονημάτων και δεσμοφύλακα θα τις πληρώσουν οι φιλήσυχοι πολίτες. 


Αυτό θα
 γίνει επειδή οι αστυνομικοί από το περιστατικό του Ζακ Κωστόπουλου αποκόμισαν το εξής «δίδαγμα»: Οποιοσδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί μέλος «ευάλωτης κοινωνικής ομάδας» (γκέι, αλλοδαπός, οροθετικός, τρανσέξουαλ κ.ά.) έχει δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε και η ακινητοποίηση και σύλληψή του αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως - αν εκείνος δεν επιθυμεί να... συλληφθεί! 

Στην πραγματικότητα
, όλος αυτός ο συρφετός που ασχολείται συστηματικά με την αντιστροφή των αξιών και την επιβολή της δικτατορίας της πολιτικής ορθότητας δεν παράγει τίποτε άλλο παρά ανυπόφορο θόρυβο. 

Είναι κύμβαλα
 αλαλάζοντα που προσπαθούν να καθυποτάξουν τις πλειονότητες των κανονικών ανθρώπων υποβάλλοντάς τους την ιδέα ότι είναι «φασίστες» επειδή δεν τους αρέσει η παρακμή και θέλουν να ζουν φυσιολογικά και όχι παραδομένοι σε διαστροφές και στις παραισθήσεις των ουσιών και των σαθρών ιδεολογημάτων.

Η κινητοποίηση
 που έγινε από το γνωστό σύμπλοκο που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία (κατεστημένα ΜΜΕ, οργανώσεις για τα «δικαιώματα» των «μειονοτήτων», «ακτιβιστές», «διανοούμενοι» και πολιτικά κόμματα) κατόρθωσε να αντιστρέψει την αληθή εικόνα του περιστατικού και να δαιμονοποιήσει εκείνους που πήγαν να επιβάλουν τον νόμο. Αντί για καταστολή του εγκλήματος, βλέπουμε την εξουδετέρωση της Αστυνομίας.

dimokratianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου